Ovih dana sednem na fajta i okrenem koji krug tu po kraju (onako bez plastika sem cajgera i donje plastike na koju stavljam noge)..
Sta se desava???
Vozim ja i vidim kazaljka mi nesto sporo prelazi brojke na satu... A i ne samo to, nego sto vozim na pola gasa i on ide (lupam) 50-55.. Ja gledam sta je sad, sto ovako lose ide?? I malopre dodjoh iz voznje sa odgovorom..
Uzeo sam gps garmin nuvi (nebitno koja oznaka) .. Meni na cajgeru kazaljka stoji na 58km/h a GPS ne kaze ni manje ni vise nego 71km/h.. Hahahahaha.. Slatko sam se nasmejao.. Ajde da laze kao svim normalnim skuterima u +, nego laze u -... Da me iznervira... Hahahha..
Razlog tome je sto sam lose vratio kazaljku od brzinomera i sto je legao drugi pinjon (od runnera).. To sve kad se sabralo, dalo mi je -13km/h po gps-u, sto mu dodje oko 20 i kusurkm/h po fabrickom cajgeru
I pred kraj voznje, odem u neku ulicicu i vidim zeca kako trci.. Ja za njim da mu izmerim krajnju ali je zbrisao u neku travuljinu i nista od toga
prvo sam pomislio da mu je kompresija gotova, cajger bre pokazuje tu oko 55 -60 , reko sta je bre ovo... kad ono.. hahahahaa, ustrojio sam fajta xD
paljenje dugog i kratkog ce ici preko ova 2 pilotska prekidaca, a namesticu da mogu da se pale tek kada je upaljen skuter, tako da "slucajni prpolaznici" ne mogu da upale svetla i istrose mi akumulator..
evo po koja slika sa plastikama:
Ovde je napravljena duza pauza zbog obaveza oko fakulteta... ali ima jos
najbolje za kraj