Zapeo mi za oko ovaj motoric!
Listajuci forum vecina ima nadoraden skuter,a mene zanima serijala!
Cisto iz razloga sto zelim nabavit skuter u dobrom stanju,a ne neki koji je pretrpio ko zna kolko km na kitu i sad pred prodaju vratio sve na serijalu!
Uglavnom gledam primjerke od 2005 na dalje,malo sam citao tekstove na sto treba obratit pozornost!
Interesira me dal je moguce na tom motoru skidanje kilometara??
Izvana klasika znaci pregled svih plastika,dal je original farba,isprobavanje rasvjete zmigavaca!
U voznji kocnice i dal vuce u koju stranu,rad motora tj ubrzanje krajnja!
Kod prednjih vilica ineresira me dal je mala kolicina ulja oko semeringa razlog za izbjegavanje kupnje takvog motora,i dal je komplicirano raskopat vilice i reparirat ih??
Zanima me jos dal je masina ovjesena na selenima ili samo na lezajevima,dal postoji kakav luft kod tih skutera kod cimanja masine lijevo desno dok je motor na nogarama??
Posto nisam vozio taj skuter interesira me za kolko bi on otprilike trebao postizat maksimalnu brzinu kao serijski sa skinutim blokadama?
Kolika je potrosnja skutera?
Gledam primjerke do 10000km,dal je to velika kilometraza i sto je potrebno zamjenit iz preventivnih razloga na toj masini??
Citao sam nesto da mikro remen koji pokrece pumpu lja i vode hoce puknut,i na kolko se mjenja remen u prijenosu??