Nakon detaljnog iščitavanja hrpetine vrlo korisnih postova za buduće skuteraše u čiju kategoriju trenutno spadam, red bi bio da se i tu javim. Momentalno sam u potrazi za idelanim skuterom za prevoz ženskog čeljadeta (mene) na relaciji kuća-poso-kuća i tu i tamo možda koji kraći izlet uz teretno opterećenje u vidu mog dragog od 97 kg. Sline mi cure na maxi skutere i voljela bih da si mogu priuštiti jaču makinju, ali buđet je mali i moram razmišljati ekonomično. Za sada su u igri Kymko people 50 i Tgb Laser (koji mi je ipak malo pre ružan)
ali možda me pukne pa se odlučim i za nešto jače a to bi onda bio TGB Excelsior ili Phantom Ventura 125
. Za ovog zadnjeg nigdje ne mogu naći zastupnika pa molim pomoć. Znam da sam negdje pročitala da se taj isti skuter prodaje i pod nekim drugim imenom ali nema šanse da to opet pronađem. Također bi me zanimalo da li mi je bolje uzeti sada skuter ili pričekati kraj sezone, 10. 11. mj. jer mi nije žurba sa kupnjom a voljela bih uštedjeti što je više moguće.
Eto, odmah sam vas zatrpala se tekstom, neka, bolje da se odmah naviknete na moju blagoglagoljivu prirodu
Pozdrav svima od buduća skuterašica Marijane