evo ovako, mene su štrumfovi uhvatili 08.02.2008, ja tad isao kuci s prakse i peder izbaci palicu i morao sam im stat.. nisam imao kacigu, vozacku, tablice istekle prije 2 god al sam imao prometnu u sebe, nisam imao svjetla jer su mi zarulje pregorile...ja molim lika ka de pusti me prvi put mi je da vozim skut tamo mu serem, nista on ne j#be, poceo frajer skidat tablicu jer je istekla i uzeo mi prometnu, provjeravao u postaji jel skuter ukraden, trazio broj šasije..pola sata sam mu davao podatke, i na kraju kaze on meni mozes ici al guraj motor jer nije registriran, ja ga odgurao nekih 100m pa ga upalio i osao...
mislio sam da necu dobit nikakvu kaznu jer sam tad imao 16 god te mi je to 1 put da su me uhvatili..no k**ac dosla cestitka kuci sa 4000 kn kazne..Nisam imao kacigu 700kn, vozacka 2000, niije registriran 1000 kn i kao neko osiguranje 300 kn...dobro da mi nisu napisali i za svijetla, al sam im rekao da su jucer pregorila a vozio se bez svijetala nekih 3 mj...
ja napisao zalbu kao da sam uzeo motor bez pitanja jer sam kasnio na praksu kao da bi stigao na vrijeme, napisao da mi je to prvi put da imam odnos s policijom da nikad nisam bio kaznjavan, te da sam ucenik srednje skole nemam nikakva novcana primanja,i da mi stari nije u stanju platit kaznu... a najjace mi napisem da nikada vise necu vozit skuter dok ne polozim...
i nakon 2 mjeseca opet cesitka stiga i pise da imam sudski ukor..
al sad su kazne vece jer je kriza u drzavi trebaju im pare, 100% ce ti doci kazna...