Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: braca sharbini utrpali 6 komada  (Posjeta: 1704 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
braca sharbini utrpali 6 komada
« : 26 Srpanj, 2009, 21:46:11 »
jednom riječju  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer: :frajer:
« Zadnja izmjena: 26 Srpanj, 2009, 21:59:52 mhr-team »
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Odg: braca sharbini utrpali 6 komada
« Odgovori #1 : 27 Srpanj, 2009, 01:05:53 »
nek mod prjemsti u sk

Offline sfx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 27 Srpanj, 2009, 01:12:14 »

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #3 : 27 Srpanj, 2009, 02:39:38 »
a vazno da je hajduk kupia neke pzlijedene igrcae,neke Rodice koji nemaju veze s vezon,da su pustili Bartolovića koji je za rodića bia televizija u boji,a o Kaliniću da ne pričan,Cernata koji nemoze odigrat jedno poluvrime u kontinuitetu i jos uz to ga se placa skoor pola milijuna EURA godišnje. a za Sharbinijeve se nije imalo para.. je da su cigani i da su mi gadljivi(više ANAL nego ovi drugi),al sta se tice nogometa,zakon su

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #4 : 27 Srpanj, 2009, 08:24:36 »
ma hajduk je još i dobar... jučer gledao real madrid protiv al ithad ili tako nekako  ;D 1:1 u madridu igrali...
ne znam, na njihovom mjestu bi se ubio...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #5 : 27 Srpanj, 2009, 08:52:47 »
svaka cast sipcima :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Drale

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • kIZA ŠTEKER!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkulja
  • MojSpuh: De uzmi mu mobitel....
« Odgovori #6 : 27 Srpanj, 2009, 13:17:02 »
a vazno da je hajduk kupia neke pzlijedene igrcae,neke Rodice koji nemaju veze s vezon,da su pustili Bartolovića koji je za rodića bia televizija u boji,a o Kaliniću da ne pričan,Cernata koji nemoze odigrat jedno poluvrime u kontinuitetu i jos uz to ga se placa skoor pola milijuna EURA godišnje. a za Sharbinijeve se nije imalo para.. je da su cigani i da su mi gadljivi(više ANAL nego ovi drugi),al sta se tice nogometa,zakon su
rođak nemoj se ljutiti al hajduk je u kur*u i samo će toniti... ljudi stvaraju pritisak ali oni to nemogu, ni miše ni igrači...  :happy3:
Sta sam ja tebi reko za tvoje ponašanje??

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 27 Srpanj, 2009, 18:28:21 »
rođak nemoj se ljutiti al hajduk je u kur*u i samo će toniti... ljudi stvaraju pritisak ali oni to nemogu, ni miše ni igrači...  :happy3:

nisu oni dostojni nosit ime "hajduk"

ma riba smrdi od glave,znaci triba krenit od tiranja nekih ljudi iz uprave,pa kompletne struke,do trenera,jos su igraci i najmanje krivi.. kako neko ocekuje od ibricica ili gabrića da igraju kad ne igraju svoje pšrirodne pozicije,a da na kazen da je glavna taktika bila napucaj balun pa ako pogodi

Offline _aerox_

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • Mjesto: sesvete
  • Moj Skuter: Aerox skuplja prašin
  • Moja Kaciga: šarko
  • MojSetup: Plavetni
  • MojSpuh: Serija
« Odgovori #8 : 27 Srpanj, 2009, 18:33:44 »
svaka cast burazima,zvjeri su :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: a bitno da je i mandzo prigro za dinamo,da se napokon trgnemo u europi

Offline duje87

• maxi forumaš