Ma debilan zakon. Nisi dobar primjer naveo al kad smo već kod toga onda ću reć nešto
Ovako, ko "nema u glavi" i još k tome mu tatica kupi auto od 500 konja za 24 rođendan taj će napravit sranje prije nego bilo tko drugi ko vozi normalan auto na normalan način. Ako su već htjeli ograničit snagu, mogli su to napravit sa konj po kilogramu kak je kod A kategorije bilo.
Na primjer nesmiješ voziti terenca od 3 tone koji ima 2.5 TD motor i 110 konja. A auto nejde s mesta. A smiješ vozit Hondu Civic iz 1990 koju bez problema nabriješ da ide prek 200km/h
Ja imam vozačku više od 4 i pol godine, a vozim još i duže i napravio sam sa autom i motorom skoro 200 tisuća kilometara i smatram da već znam voziti relativno sigurno
Dva zakona su se promjenila u tom razdoblju. Bio sam mladi vozač dvije godine, pa sam godinu i pol bio "normalni" vozač i od tad pa do danas sam OPET mladi vozač. I onda zakon nije debilan??
Mene osobno u tri godine nisu ni jednom zaustavili. Nisam morao bježati nikada, ma da nemam vozačke dozvole.
Negdje ima policije i tamo bi se cijelo vrijeme morao skrivati po lokalnim cestama/uličicama i na kraju ti ni to ništa ne znači jer bi te negdje opet zaustavili. Tako da se nemožeš osloniti na to da te nikad nisu zaustavili