Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Prsten na variomatIli nesto slicno,znan da ljudi to sloze u po ure,kamoli da neces u dva tjedna
Citat: Dalmat92 - 07 Svibanj, 2016, 16:17:13Prsten na variomatIli nesto slicno,znan da ljudi to sloze u po ure,kamoli da neces u dva tjednaMoze link di uzet taj prsten?
tko u zgb ima najjeftinije blokade koju mogu trenutno upaliti ako me zaustavi policija? danas idem na tehnicki i moram to rijesiti. ima neka solucija s daljinskim za 250kn no ne znam jel to puno, malo, puca li auspuh na limitu?speedfight 2
Citat: neugodan - 19 Svibanj, 2016, 10:50:15tko u zgb ima najjeftinije blokade koju mogu trenutno upaliti ako me zaustavi policija? danas idem na tehnicki i moram to rijesiti. ima neka solucija s daljinskim za 250kn no ne znam jel to puno, malo, puca li auspuh na limitu?speedfight 2Clan Corector ti ima najkvalitetnije blokade...njemu se javi kad o to slozi nema pucanja ni niceg..
Kako je znao da imas el blokadu?Ja kad dodjem na teh (bio prije par dana) stavi ga na valjke i testira brzinu. Nista me nije pitao.Sent from my NX505J
pitanje, kako se ova blokada štela? ne kuzim cemu dva potenciometra, a nisam dobio upute sa njom
Pozdrav svima.Bliži mi se tehnički, a nikad nisam skidao blokqdu. Pa me zanima, najjednostavniji način za staviti blokadu na NRG MC3? Ne daje mi se baš 100+ kn .
Citat: Ivan495 - 17 Srpanj, 2016, 17:07:55Pozdrav svima.Bliži mi se tehnički, a nikad nisam skidao blokqdu. Pa me zanima, najjednostavniji način za staviti blokadu na NRG MC3? Ne daje mi se baš 100+ kn .pa stavis prsten gdje je variomat. Kao i na vecini skutera
Citat: robyakarider - 29 Svibanj, 2016, 10:41:21pitanje, kako se ova blokada štela? ne kuzim cemu dva potenciometra, a nisam dobio upute sa njomJesi zadovoljan s ovom blokadom?