Odlična tema i evo mog iskustva vezano upravo za ovo RMS kvačilo i zvono (u mom slučaju je to sve došlo pod brendom
Motoforce) znači
Motoforce Racing Evolution kvačilo i
Motoforce Winbell.
Uz kvačilo dođu
crveni (jači) i
plavi (slabiji) federi..Oni su manji i kraći od federa za serijsko kvačilo ali se sa njima bez problema može doći do traženih obrtaja, jer postoji i fino podešavanje na samom kvačilu... Stavljao sam ja i serijske federe ali u tom slučaju moram da razvučem štelung na maximum, da se federi ne bi klatili, pa onda nema dodatnog štelovanja....
Posle zamene kvačila u vožnji se odma oseti promena, lakše se razvrtava u vožnji...samim tim što je kvačilo lakše oko 200 gr od serijskog!
Samo start je bio malko u komi, znalo je da zacvili pri naglom startanju...Malo sam se bio razočarao kad sam ga skinuo i video da ferode jako malim delom naležu na zvono ali sam se tešio, leći će to...mora leći... I evo posle nekih 2000kma, leglo!
Sad je sve super...Preporučio bih svakom da za max 60 eura uzme i Motoforce (RMS) kvačilo i Zvono sa rebrima za hlađenje umesto da se istrese 80 eura samo za kvačilo...