Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Fiat Bravo HGT,GT,1.6  (Posjeta: 13453 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: Fiat Bravo HGT,GT,1.6
« Odgovori #20 : 03 Srpanj, 2009, 16:39:26 »
zato jer pricas da auto neide..ako imas auto od 115ks naravno da ces ga stisnut kad ti dode gust i naravno da ce onda popit...ali on neide.. ::)  mislim tebi treba auto koji ima 4 sec do 100 i 13 sec do 300 da bi ti reko da ide.. :dontknow:

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #21 : 03 Srpanj, 2009, 17:37:30 »
ma necu se prepirat ali imo sam do sad 7 svojih auta i znam sta znaci kad auto trosi 10 a neide npr sad mi bmw 3.0 i trosi 10 a ima 185 ks ali halooo 3 tisuce kubika :drunken_smilie: a ove klamote imaju po 1.8 oko 110ks i trose 10 kad su dobre volje
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #22 : 03 Srpanj, 2009, 17:45:05 »
pa sta ako ima 3000 ccm??? imam ja doma scirocca 1.8 115ks..trosi 10 litara..al mu auto od 150-170ks moze gledat u auspuh..tako da to sta ti imas bmw 3.0 nis ne znaci..a i opce je poznato da su bmw-i niskoturazne masine i da nisu bjesne sa okretajima ko recimo japanci ili talijani..to ti je isto koda reces da skuter 70ccm sa nekih 15-17ks neide naspram sp-a 180ccm 21ks...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #23 : 03 Srpanj, 2009, 19:11:46 »
pa sta ako ima 3000 ccm??? imam ja doma scirocca 1.8 115ks..trosi 10 litara..al mu auto od 150-170ks moze gledat u auspuh..tako da to sta ti imas bmw 3.0 nis ne znaci..a i opce je poznato da su bmw-i niskoturazne masine i da nisu bjesne sa okretajima ko recimo japanci ili talijani..to ti je isto koda reces da skuter 70ccm sa nekih 15-17ks neide naspram sp-a 180ccm 21ks...
svaka ti dala ....nek si reko malo ovim mrziteljima italijana i japanac ....stvarno svaka cast.....evo ruka ...legenda si  :icon_thumright:

P.S...evo jos malo da se nagledaju ovi sto dizu u zrak BMW i slicne...evo jedan italijan samo za vase oci..po meni najljepsi auto koji postoji .......
http://yfrog.com/1u02072009998jx
i jos jedan test...molim pogledajte do kraja

« Zadnja izmjena: 03 Srpanj, 2009, 19:24:46 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #24 : 03 Srpanj, 2009, 19:30:18 »
pa jbg tako je i vec mi ide na rac to pljuvanje po ostalim autima..isto kad se raspravljalo u onoj temi o golfu 6 gti..ali ipak je bmw najljepsi, najbrzi i sve naj naj.. ::)  a ovo za alfu, vozio ju jednom i auto je jeben al i svako svog konja hvali  :icon_tongue:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #25 : 03 Srpanj, 2009, 19:33:43 »
Kiki je pitao konkretno za fiata a vi opet idete u off!! Ako nemožete nešto konstruktivno napisati nemojte pisati uopće! U buduće malo više korisnih informacija a manje(nimalo) offa jer će te i ovaj put postići da tema mora biti zaključana!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #26 : 03 Srpanj, 2009, 19:56:29 »
pa decko tvrdi da auto neide (fiat) a ja tvrdim da ide i samo sam dao primjer u kojem se vidi da ide auto sa toliko konja.. :dontknow:

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #27 : 03 Srpanj, 2009, 20:26:06 »
pa decko tvrdi da auto neide (fiat) a ja tvrdim da ide i samo sam dao primjer u kojem se vidi da ide auto sa toliko konja.. :dontknow:

Lijepo si mu objasnio kako veyron ide, jel i to fiat? (u bti to je VW  :icon_biggrin:)  Al nisam mislio konkretno na tebe, već na cijelu ovu raspravu  italija-njemačka-japan koja se prozeže valjda kroz sve teme o autima na ovom forumu!

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #28 : 03 Srpanj, 2009, 20:51:32 »
gle za prvu ruku uzmi 1.6 ili GT i jos neka ima plin majka i to jeto, fala bogu za fiata ima djelova di ces

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #29 : 03 Srpanj, 2009, 20:53:34 »
Lijepo si mu objasnio kako veyron ide, jel i to fiat? (u bti to je VW  :icon_biggrin:)  Al nisam mislio konkretno na tebe, već na cijelu ovu raspravu  italija-njemačka-japan koja se prozeže valjda kroz sve teme o autima na ovom forumu!

jbg bmw je naj naj i nema vise rasprave

Offline cone4u

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RAB
  • Moj Skuter: sp 180+ ,nrg mc 3
  • Moja Kaciga: shark shuriken
  • MojSetup: ..
  • MojSpuh: ..
« Odgovori #30 : 03 Srpanj, 2009, 20:55:14 »
pa neznam baš da 1.6 pojede 1.8 jer 1.8 ima 50 kg više a zato i 15 ks...i puno mi je življi 1.8 nego 1.6...
hm, 1,6 16v s metalnom granom ima kraći mijenjač od onog s plastičnom usisnom,auto se zavrtava ko lud, pričampo o serijskom, jer ako odemo o preradama, onda može mo pisati do neba, taj 1,8 16 v 115ks je ok motor, ali čuo sam mac puta da je 1,6 življi, bolji na međuubrzanjima itd...a potrošnja,sve ovisi o desnici...
btw sami bmw fanovi kažu kako 2,0 150 6estak neide kako bi trebao auto s 150 ks, a tako ni hgt...
RAB

Offline neno20

• forumski biciklist
  • Mjesto: Mali Lošinj
  • Moj Skuter: Aprilia sr50 ditech nekad vozio, piaggio typhoon,piaggio nrg trenutni...
« Odgovori #31 : 03 Srpanj, 2009, 21:01:12 »
po meni ako dečko hoće zvuk neka uzme hgt i spremi se za potrošnju malo poveću...ali svaki gušt se plaća. najbolje mu je uzeti ili 1.6 ili 1.8 naravno koji nađe u boljem stanju...čak možda bolje gledat 1.6 sa gt opremom jer su motori koliko znam izdržljivi i manje kvarljivi od 1.8. u ostalom neka se rega na crofiat ili fiatisti i sve će čuti što ga zanima.  a što se tiče potrošnje i usporedbe sa bmw-om,kolega mi ima bmw 320 d,mislim da ima 150 ks i dosta mi se nagutao prašine od ove baje talijanske :icon_biggrin:.

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #32 : 03 Srpanj, 2009, 21:43:17 »
ja sam reko za potrosnju od 10 litara da nema smisla jel nema pokrica!a nista o autu o ukusima se neraspravlja :sad1: ko voli nek izvoli......al opet dobro auto je star 11 godina netreba se nesto extra od fiata ocekivat u tim godinama sam nek je fino odrzavan i probaj kupit sa plinom!
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Benjamin

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • --Toxic Stunt Team Member--
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Gilera Stalker Tuned
  • Moja Kaciga: Marushin,AGV
  • MojSetup: Top Performance Trophy
  • MojSpuh: Top Performance Nardo
« Odgovori #33 : 03 Srpanj, 2009, 22:13:29 »
decki benzinci su nekad bili...

Sada samo Turbo dizeli vladaju...TD s  inter coolerom chipaj ga i dovidenja..vozis se za 7L i operes puno tog na cesti...jebes zvuk...kad TD s protocnim spuhom i otvorenom turbinom zafucka svi gledaju...
Under construction...

Offline kristijanSR70

• maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #34 : 04 Srpanj, 2009, 00:19:32 »
ipak nebi TD, hoću benzinca..hvala svima na pomoći.....uglavnom hgt mi ne vrijedi kupovat jer ga se neću moti natankat, za sad je omjer 1.6 - 1.8  60%-40%

ako još neko bude čitao ovo a da ima taj auto nek napiše nesto slobodno

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
« Odgovori #35 : 04 Srpanj, 2009, 01:37:39 »
uzmi lipo za prvu ruku 1,6 i jos ako nades sa plinom si kako bog :icon_biggrin:

i da j#bo vas BMW I GOLF I SVI NJEMCI SKUPA, VELICATE TE AUTE KO DA SU BOGOVI, A TO JE SVE JEBENA SUGAVA HRPA LIMA

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #36 : 04 Srpanj, 2009, 10:41:06 »
da se ja nadovežem, mehaničar sam i vozim Fiat..
po kvaliteti izrade nemože se usporediti sa japanom i njemačkom, ali dizajn i performanse idu na tu stranu..
nepostoji dizajner koji će osmisliti privlačniju karoseriju jer su talijani apsolutni vladari dizajna općenito..
oni rade automobile srednje klase i tu i tamo izbace koji sportski model tek tako..
dakle Fiat ne radi sportske automobile već to radi podmarkom Alfa..
inače Fiat je jaka koorporacija i znamo da su vlasnici Ferrarija, Piaggia i još neznam kojih marki koje su super brandovi a auto moto svijetu i u tu čast talijanima skidam kapu..
imam dva talijana u garaži, Piaggio i Fiat, i ne pomišljam na nešto drugo :-)

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #37 : 04 Srpanj, 2009, 11:23:30 »
po kvaliteti izrade nemože se usporediti sa japanom i njemačkom, ali dizajn i performanse idu na tu stranu..
nepostoji dizajner koji će osmisliti privlačniju karoseriju jer su talijani apsolutni vladari dizajna općenito..
oni rade automobile srednje klase i tu i tamo izbace koji sportski model tek tako..
inače Fiat je jaka koorporacija i znamo da su vlasnici Ferrarija, Piaggia i još neznam kojih marki koje su super brandovi a auto moto svijetu i u tu čast talijanima skidam kapu..
:icon_thumright:
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
« Odgovori #38 : 04 Srpanj, 2009, 12:43:48 »

:notworthy: :notworthy: :icon_thumright:

Offline igor85

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi GP1 Open
  • Moja Kaciga: premier monza
  • MojSetup: Dr Evo
  • MojSpuh: yasuni R
« Odgovori #39 : 04 Srpanj, 2009, 17:32:45 »
moj stari je vozio fiat mareu 1.6,isti motor ko u bravu...u 5 godina sta ga je on vozio i nakon tog 2 ja nikad problema s autom...a i stari i ja imamo dosta tesku nogu na gasu!
sad smo presli na japance(stari mazda 6 ja mazda 323f) i naravno,malo su jaci nego marea i bolje ide od maree.

ak hoces da fakat ide uzmi bravo svejedno koji i pukni unutra motor od fiat coupea 2.0 20v turbo pa samo gassssss i wuuuussssss! ;D