Evo nikako da ulovim vremena staviti svoju kineskinju ovdje pa reko da to sada obavim na brzaka pošto imam još par pitanja usput-hint zadnja rečenica.
Dakle radi se o "trulom" Kinezu koji me još nikada nije ostavio na dužem ili kraćem putovanju osim mojom krivicom i slušanjem tuđih savijeta...
Prvo da stavimo tehnikalije na vidjelo:
skuter : Luna Vision I
auspuh : Leo Vince TT
termo grupa : Polini Sport 70
radilica : serijska
variomat : Polini
kvacilo : serijsko
karburator : serijala, čingilingi 16
dizna : pitaj boga
filter zraka : serijski
rolice : 6.5g
federi kvačila : malossi bijeli
centralni feder : serijski
getriba : serijska
polutke : serijske
remen : Polini
ostalo : el. blokadenzi by Slow
Krajnja brzina mjerena po GPS-u sa polinijevim rolicama od 7+ g je bila 82km/h, po frendovom satu u autu preko 90, a sada je nešto niža, ali je ubrzanje znatno bolje. Vozilica trenutno broji preko 5000km, a od toga 2500 sa kitom i za sada nikakvih problema. Proputovala je nekoliko puta rutu do Karlovca sa dvije osobe, nebrojeno puta Sljeme, Žumberak također sa suvozačem ili solo i ja sam prezadovoljan s obzirom na ono što sam mogao očekivati od jednog dalekoistočnog vozila. Skut ubrzava odlično u svim režimima rada i pod opterećenjem te su mi konačno postala ostala vozila prespora, a ne obratno kako je bilo prije
Od planova za budućnost mislim još staviti vilice i amortizere sa nečeg drugog jer ovi ubijaju koliko su tvrdi i ne upijaju baš rupe, zatim prednje čeljusti sa nečeg boljeg(ovisi što se da pripasati) kako bi to kočilo donekle te druga radilica da se to može još bezbrižno naturpijati malo ako bude potrebe(čim saznam koja odgovara, pošto je to na žalost još uvijek nepoznanica)
Da nebi ljudi mislili kako sam se šalio evo ujedno i jedinih slika(točnije dvije
) skuta sa preljepog nam Žumberka, točnije Budinjak