Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: registracija  (Posjeta: 4171 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dionysus_

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Luna Vision 2
  • MojSetup: --
  • MojSpuh: leo vince tt
Odg: registracija
« Odgovori #20 : 27 Lipanj, 2009, 19:22:44 »
Hvala na odgovorima!

znači kad god regam pisat će mi od istreka zadnje rege, a mogu još i kaznu popušit... budem ja to onda na vrijeme rego već u pon.
kad nemam niš pametnog za pisat pišem gluposti

Offline Vuki

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Opel Team Croatia
  • Mjesto: Karlovac
  • Moj Skuter: Piaggio NRG Power
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: Serijalović
  • MojSpuh: Gianelli Reverse
Odg: registracija
« Odgovori #21 : 01 Srpanj, 2009, 00:14:14 »
Na ovom linku imate izračun premije obaveznog osiguranja

http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/motocikli?sid=6133ba7f565aa3b2d4c8751c082dd4da

A u slučaju da ne produžuješ registraciju onda si dužan vozilo odjavit u roku od 15 dana i vratit reg. pločice u protivnom ti slijedi: Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama (članak 250.), obaveznim prekršajnim nalogom izricat će se vlasnicima vozila (fizičkim osobama) novčana kazna u iznosu od 700 kuna, a za pravne osobe i obrtnike novčana kazna u rasponu od 5.000 do 15.000 kuna.  Jednako tako, a sukladno odredbama članka 251. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policijska uprava, odnosno, policijska postaja izvršit će odjavu vozila, ako je važenje prometne dozvole isteklo za više od godinu dana.