Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nema pregrada, vanjski lim i iznutra po cijelom loncu je rupicasti lim i izmedu vanjskog lima i unutarneg rupicastog tanki sloj one vume ko sta je u prigusivacu...
I Yasuni R to ima.
Nisam siguran, ali mislim da se tu radi samo o smanjivanju buke.Inace, ovako to izgleda u Yasuni R-u. Ako je i bilo vune dok je bio nov, niti trunke je nije bilo kada sam ga otvarao. Cini mi se da je samo metalan perforirani tuljac pricvrscen sa par varova u konusu
znaci ne utjece na performanse...i nije preglansomogu iscupati onda...jel mi se jaivo problem kak se udubio malo spuh...to bi izravnao jel mi ujendo i zvecka sad vjerojanto taj unutanrji lim uz vanjski pa me to iritira...ubiti sam radi toga bi ga otvorio...ovo kaj je udubljen mi opce ne smeta...a na rezonanciji i snazi nije izgubio...tak da mi se fucka...jeidno me taj zvuk iritira uzasno...trazio sam jedno 2 dana oko bloka i po bloku koji seraf to zuji i vibrira..da bi nakraju skuzio da je u spuhu zvuk...a na prvi pogled se nije skuzilo..tek kad sma promjenio spuh...