@TomoRI - bio sam neko vrijeme bez retrovizora, jer su mi se originali sasipali jer mi je netko potrgao onu malu zaštitnu plastiku oko zrcala, neko vrijme sam vozio bez njih, i nikad više... jednostavno se ne mogu bez njih voziti, kod mene ima dosta zavoja a i dosta je prometno pa mislim da bi to bilo malo preopasno... stavio sam ove zamjenske retrovizore ali nisam mogo staviti one gumene podloške kao što imaju originali, tako da kada se vozim po kockama, onda dosta vibrira, pa ću morat nešto smisliti...
@Ivan SP - polirat ću i ja ovaj auspuh uskoro, ne želim sad ulagati u skut jer je na prodaju... uzeo bi derbija sad...
@ProDriverGT - heh, niskoprofilni, ma dobar je, samo nek služi svojoj svrsi... ja sam se i naviknuo na niskoprofilnog, al šta je, ljepše bi izgledao da stoji normalno
@walkay - Hvala, drago mi je da ti se sviđa...prvi si koji nije komentirao visinu mog niskoprofilnog auspuha...
@ivan pralas - probat ću nešto realizirati oko auspuha, ako ne prodam skut... pa da stoji normalno... Hvala!