Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Auspuh Arrow  (Posjeta: 15689 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Apoteka

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Auspuh Arrow
« : 15 Travanj, 2007, 22:16:00 »
Trebam savjet i pomoć :dontknow:
Imam Gileru runner 50(zadnji model) na koju je stavljen kit i Arrow auspuh,skuter stvarno super ide i prezadovoljan sam....e sad onaj ali.
Pukao mi je aupuh,na ulazu u motor...dao sam skuter na servis i auspuh je zavaren i opet je sve bilo super.
Danas sam izvadio motor iz garaže i u vožnji mi je auspuh opet riknuo,prešao sam preko male rupe na cesti i opet je počeo urlati i klima se!nije se odšarafio,nego je baš napukao opet :'(

Trebam savjet oko kupnje novog auspuha,stari ću opet zakrpat i vozit dok ne skupim lovu za novi.btw auspuh je star oko 8mj i nije nigdje zahrđan ni udaren.

Koji auspuh da kupim?
Želim zadržati performanse skutera i ako je moguće smanjiti buku.imam mogućnost kupit auspuh u trstu.išao bi do nekih 200ojra.Bitno je da od vibracija opet ne pukne
Hvala svima

Offline 2mjeseca

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Auspuh Arrow
« Odgovori #1 : 15 Travanj, 2007, 23:12:50 »
Trebam savjet i pomoć :dontknow:
Imam Gileru runner 50(zadnji model) na koju je stavljen kit i Arrow auspuh,skuter stvarno super ide i prezadovoljan sam....e sad onaj ali.
Pukao mi je aupuh,na ulazu u motor...dao sam skuter na servis i auspuh je zavaren i opet je sve bilo super.
Danas sam izvadio motor iz garaže i u vožnji mi je auspuh opet riknuo,prešao sam preko male rupe na cesti i opet je počeo urlati i klima se!nije se odšarafio,nego je baš napukao opet :'(

Trebam savjet oko kupnje novog auspuha,stari ću opet zakrpat i vozit dok ne skupim lovu za novi.btw auspuh je star oko 8mj i nije nigdje zahrđan ni udaren.

Koji auspuh da kupim?
Želim zadržati performanse skutera i ako je moguće smanjiti buku.imam mogućnost kupit auspuh u trstu.išao bi do nekih 200ojra.Bitno je da od vibracija opet ne pukne
Hvala svima
koji je kit gore na tom motoru ako base onda naj bolje leovinci zx,giannelli shot

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #2 : 16 Travanj, 2007, 08:54:42 »
top performance je gore(plavo-ljubičasti)komplet,drugo nije ništa mjenjano

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #3 : 16 Travanj, 2007, 10:19:44 »
Bio kod mehaničara,auspuh je pukao na samom kraju...moći će se zavariti,ali kakav sam ja maler znam da će opet puknuti.ž
Tako da mi svakako treba pomoć oko kupnje novog,kvalitetnijeg auspuha od g#vn# Arrow.Vidim da je Mr J dobro potkovan znanjem i informacijama,pa ako nije prob kvalitetan odgovor bi mi pomogao.hvala
E a kad sam već postao član foruma imam i još jedno malo pitanje,uskoro radim servis na 5000km pa me zanima što bi mogao dodatno kupiti da poboljšam rad skutera.nekakav bolji remen ili ?

BTW što se mehaničarstva tiče nisam potkovan baš :binkybaby:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #4 : 16 Travanj, 2007, 10:50:09 »
Je li taj kit TP due+?

Offline ADRO 3

• forumski skejter
  • **
  • BIG Scooter Tuning Fanatic
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lovran
  • Moj Skuter: LUDU HONDU DIO 50CCM IDE KO 150CCM
« Odgovori #5 : 16 Travanj, 2007, 11:03:12 »
kit je sigurno due+ jer kod minarelia je ljubicasti a kod piaggia plavi  :toothy11: sad kombinacija lol  :dontknow:

na to stavi narda kosta ti 1300 kn jako lako je dobavljiv ali malo mu je kvaliteta losija, (pucat sigurno nece jedino ce hrđat)

kupi karb 19-21mm
kupi si variomat i ako imas novaca kuplung
a svakako i kevlarski remen

evo to ti je to

Offline greenlite

• forumski skuteraš
  • Mjesto: čk
« Odgovori #6 : 16 Travanj, 2007, 12:20:43 »
arrow(extreme) ti nije auspuh za midrace kit, eventualno za neki base.Pogledal sam u scooter-attack katalogu za taj kit su ti najbolji ovi spuhovi: yasuni carera16, polini for race i top performance nardo

Offline AeRRox

• forumski biciklist
  • Minarelli
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Minarelli
« Odgovori #7 : 16 Travanj, 2007, 18:06:31 »
Svaki auspuh hrdja, osim kromiranog !

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 16 Travanj, 2007, 18:09:16 »
Definitivno slab auspuh.
Cudan je navedeni setup skutera o kojem pricamo, to nije dobro slozeno...
Pogledaj FAQ i manuale...

Probaj ovdje, nadji mid-race...za taj kit je dobar i Nardo auspuh :icon_thumright:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1826.new#new
« Zadnja izmjena: 16 Travanj, 2007, 18:27:45 SlowRider »

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #9 : 16 Travanj, 2007, 20:00:52 »
kupio sam top performance kit,taj gusani..original zapakiran,plavičasti i Arrow auspuh i sve su u servisu stavili.ja nisam ništa petljao

idući vikend ću za trst pa ću pogledat novi auspuh

Offline ADRO 3

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 16 Travanj, 2007, 21:54:23 »
onda nije due+ nego trophy uzmi kromiranog zx-a i kraj tvojih problema

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #11 : 16 Travanj, 2007, 22:16:51 »
koliko taj ZX dođe i dali netko zna mogu li ga kupit u trstu ili ima negdje kod nas?

Offline aeroman

• forumski biciklist
  • smoke weed every day!
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: Aerox
« Odgovori #12 : 16 Travanj, 2007, 22:31:07 »
Mislim da Zx mora bit negdje u Trstu,kromirani je negdje oko 900kn a obični oko 700kn,u Zg bi trebo bit svagdje di prodaju dijelove :icon_thumright:
Za dom i slobodu Hrvatskome NARODU!!!!!!!!!!!

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #13 : 16 Travanj, 2007, 22:51:18 »
hvala :icon_thumright:

potražit ću!koliko je glasno to čudo?jer nebi htio baš nešto što urla

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #14 : 16 Travanj, 2007, 22:55:50 »
Mr J daj nešto pametno i konstruktivno :headbang:    :help:

fala

Offline ADRO 3

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #15 : 16 Travanj, 2007, 23:40:38 »
nije ti glasan odlican ti je za base kitove uzmi si njega.... i jos ti nece ni hrdjat

ali evo kad tako volis J-a  :toothy9: slusaj sta ce ti on rec

Offline ryder on the storm

• forumski skuteraš
  • badtothebone
    • click here
  • Mjesto: pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner 70sp, Audi A6
« Odgovori #16 : 16 Travanj, 2007, 23:42:20 »
Mislim da Zx mora bit negdje u Trstu,kromirani je negdje oko 900kn a obični oko 700kn,u Zg bi trebo bit svagdje di prodaju dijelove :icon_thumright:
čini mi se da je bolji izbor rr, iako neznam dali ima neke velike razlike, kromirani zx je puno ljepši
kit:Malossi mhr replica
auspuh:Malossi mhr replica
vario:malossi multivar
red sponge,... radilica i dell 21 comming soon

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #17 : 17 Travanj, 2007, 14:21:09 »
e sad,frajer na servisu kaže da će motor s tim zx ili zz ići slabije i da je taj Arrow najbolji auspuh

Najgore je što nije siguran da će se moći zavarit!

A ako već kupujem novi auspuh,onda ću kupit kako treba i da mi lijepo vuče motor

Offline P.A.L.A.C

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Nrg Power 50ccm
« Odgovori #18 : 17 Travanj, 2007, 14:35:50 »
e sad,frajer na servisu kaže da će motor s tim zx ili zz ići slabije i da je taj Arrow najbolji auspuh

Najgore je što nije siguran da će se moći zavarit!

A ako već kupujem novi auspuh,onda ću kupit kako treba i da mi lijepo vuče motor

nije istina  :angry7:
..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories :sad5:

:bootyshake:...but for next season high-end nrg is coming...:bootyshake:

Offline Apoteka

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #19 : 17 Travanj, 2007, 15:20:51 »
daj malo podrobniji odgovor molim te,jer mi  :angry7:  nije baš puno