pa " padobranac" kako si me ti nazvao bi poslao ovdje , i evo nema problema , ali putem PM-a se moze bolje objasnit ako nekome nesto nije 100% jasno nisu svi elektronicari i da se kuze u sve kao sto se moze izcitati iz tvog posta , zato svoje misljenje zadrzi za sebe ... , a evo i slikice i opet kazem ako nije kome jasno slobodno pitaj na PM ....
Mislim da bi trebao razmisliti o shemi koju si dao...
Na njoj, tvoja Zenner dioda ne radi APSOLUTNO ništa, jer u propusnom smjeru se ponaša ko naj običnija dioda ispravljačica. (niti simbol zenner diode nije nacrtan)
Zenner dioda ograničuje napon u paralelnom radu (ne serijskom), i to na sebi i to u REVERZNOJ polarizaciji...
Tako da ti ta dioda kako si ju ti nacrtao služi samo ko "zaštita" od povrata ("špricanja") napona sa balasta (zna se desiti) natrag u sustav napajanja...
No, nije ni to naj veći problem...
Drugi problem je što ti je kondenzator pre malen...
po običnom ispravljačkom teoremu od 1000uF po 1A , tebi za 3A treba BAR 3000uF, ali da ne muči napajanje, možeš staviti i 6800 uF... ako ćemo po renarovom nizu...
I što će ti onaj blok ondenzator na ulagu priej graetza??? Samo muči namote...
Drugo: Po shemi tebi UVIJEK i SAMO akumulator napaja xenon, a mreža tj alternator ti samo uključuje relej...
I niti relej nema samoindukcijsku zaštitu...
Velim, možda si pogriješio crtajući shemu a u biti imaš dobro spojeno, no da se vratimo na xenon...
Mislim da je jedini način da se spoji xenon taj koji sam već objasnio, i da je manky na dobrom putu, ali ako se moje mišljenje ko elekterotehničara za slabu struju, pa zatim diplomiranog inženjera elektrotehnike i sada magistra inženjera elektrotehnike ne želi slušati, onda nek svatko radi po svome, jer, na poslijetku, svako je gazda svog skutera...