Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Specijalci!  (Posjeta: 2317 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Specijalci!
« : 24 Svibanj, 2009, 01:12:19 »
Evo napisem dogadjaj od veceras sad kad imam vremena.......ovako veceras reko odo na 15 min sa motorom se provozat  ..tj da odem na drugi dio grada do frenda da pokupim neke cdove ...ma max jbt 15 min tam vam ...jer mi je guma zadnja otisla i kad je napuses traje pola sata max...probila se valjda a i vrijeme joj je nakon 19000 i kusur km.....eh nedaleko od zgrade skoro u centru grada ispred mene stoji na semaforu mercedes cls klasa nekakva crni..... i ono cekamo zeleno kad iza mene policijski dzip doleti sa rotacijom ja se okrenu izletise 4 sepcijalca Sipina iz njega sa prednje strane doletise kako je raskrsnica sa svih strana auta i dzipovi,kombiji policijski blokirase mecku....mene lik ufatio ja onako na motoru i dere se bjezi na trotuar tamo..odmakni se od auta....lik me bukvalno oce da skine sa motora..i ja nekako udesno uvijek i gas i na trotuar....gledam stao onako..cijela raskrnica puna specijalca sa meni prepoznatljivim oruzijem mp5 ....ufatise lika iz mercedesa i kombi..jedan specijalac udje u auto i u roku od 30 sek ...svi su otisli ..i ljudi svi izasli iz auti stali gledaju jedne u druge........eto dogadjaja....trazim sad medju vjestima kod mene u gradu jos nista nema...bas me zanima koga su ovaj put ufatili ...dal je diler ili sta.....inace u zadnju god cuo sam za ovakve stvari jer je Sipa ..to je kao specijalni odjel policije koji nema veze sa ovim nasim prasinarima....i fataju sve redom ove krimose ...koje je prije stitla policija,sudije i slicno pa su slobodno setali gradom.......ali nikad nisam ni sanjo ni vjerovo da ce mi se ovo desit ...nevjerovatan osjecaj kako sam se u trenutnu iskreno receno usro...oni ondje trce vicu  ruke na volan..onaj stoji sa puskom meni govori bjez na trotuar ...ostale ljude koji su bili pjeske blizu guraju tamo ....stvarno za ne povjerovat ko u filmovima.....bice valjda do sutra sta na vijestima pa cu postavit link.....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
Odg: Specijalci!
« Odgovori #1 : 24 Svibanj, 2009, 01:25:22 »
bas me zanima, stavi link kad dodje
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline vjeko86

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Aj si zamisli da sam brži...jesi?OK!
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: na klocnama
« Odgovori #2 : 24 Svibanj, 2009, 01:46:26 »
ma da i odmah sutra u vijestima na naslovnoj stranici,

pa naravno da neće biti vijest kad ne smiju davati izvještaj,a još je i djelovanje specijalaca,

ili ti to samo želiš biti popular pa da spomenu i tebe na skuteru,hehe :icon_tongue:,
MADE IN ITALY

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 24 Svibanj, 2009, 01:51:02 »
ma znam da mene nece ni jebat ni 1% sto se kaze....koda ce mene ko spomenut lol :D ....naravno nece dat nikakve detalje specijalne kakvo i sta ...ali bice sigurno vijest uhapsili tog i tog pripadnici sipe u Tuzli...dovoljno da potvrdi ovo sto pricam hehe.....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline vjeko86

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Aj si zamisli da sam brži...jesi?OK!
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: na klocnama
« Odgovori #4 : 24 Svibanj, 2009, 02:00:20 »
a šta je u tuzli tolika mafija 8) mislim ono bembure,mece po cesti,čelave glave vire iz auta i to
MADE IN ITALY

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #5 : 24 Svibanj, 2009, 02:03:51 »
a šta je u tuzli tolika mafija 8) mislim ono bembure,mece po cesti,čelave glave vire iz auta i to

Pa nije da nema... :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Nexus 500
« Odgovori #6 : 24 Svibanj, 2009, 02:23:43 »
Pa nije da nema... :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:

mi imamo toga punooooooo pa cak i za izvoza..uglavnom najvise su to nasi politicari (mafijasi)   :angry5: :angry2: >:( :evil6: :-* :angry6: :-X

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 25 Svibanj, 2009, 05:44:33 »
nemozes ni zamislit koliko toga ima u tz...siguran sam ko ni u jednom gradu u hr...ovdje se o tome otvoreno prica...djeca od 10 godina znaju ko sta radi...scim se ko bavi i slicno...bude ubistvo...zna cijeli grad ko je koga ubio i zasto...ali policija nista ...uvijek ili nedostatak dokaza ili slicno....ako ne vjerujes u ovo sto pricam...tuzlarije.net,tuzlalive,ba,radioslon.ba...vijesti svaki dan...potrazi crnu hroniku i slicno....ima tu jos stranica slicni.....a znaju evo i momci iz Gračanice kako je kod njih a kod nas je jos gore...tu smo mi blizu...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #8 : 25 Svibanj, 2009, 09:20:57 »
Vjerojatno nece biti na vijestima, vidio sam jednom takvu akciju u zivo u sred bijela dana...

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
« Odgovori #9 : 25 Svibanj, 2009, 12:28:34 »
Vjerojatno nece biti na vijestima, vidio sam jednom takvu akciju u zivo u sred bijela dana...

ali ce zato biti na "60 MINUTA"...ako znate o kojem tv magazinu govorim...

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #10 : 25 Svibanj, 2009, 16:09:26 »
ali ce zato biti na "60 MINUTA"...ako znate o kojem tv magazinu govorim...
gledo sam i ja evo po viejstim i na netu nsita nema o akciji :S ima protvoreno par nekkavih ovi dana ali neznam ni ko su ni sta...vjerovatno ce bit na 60 minuta o tome sve....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline formula killer

• forumski pješak
  • *
  • gas gas
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: typhoon...kind of
  • MojSetup: alooo, recesija je...nema se para za kit...nismo emirati :P
  • MojSpuh: ke auspuh...kakav auspuh...?eši vuj?a bez auspuha ;)
« Odgovori #11 : 30 Svibanj, 2009, 17:31:43 »

a gledo sam i ja kad su zefinog buraza hvatali usred bijela dana u dubravi...pa je drugi dan izaso vec jbt...
Zašto pit i vozit kada možeš pušit i letit :)

Offline b_l_a_c_k

• forumski biciklist
« Odgovori #12 : 31 Svibanj, 2009, 02:08:58 »

a gledo sam i ja kad su zefinog buraza hvatali usred bijela dana u dubravi...pa je drugi dan izaso vec jbt...

kod nas isto...prvo neznam jeste li vidjeli video kada je osudjenik "tasim kucevic" udario zenu ispred zgrade suda...

molim vas pogledajte cijeli video..

to moze samo kod nas u Bosni i Hercegovini...

evo jos jedan link

http://www.superbosna.com/vijesti/ostalo/siledzzija_tasim_ku%E8eviae_%B9amarao_po_dvori%B9tu_suda_bih_(video)/

ovo je NAŽALOST  Bosna

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 31 Svibanj, 2009, 15:22:10 »
eh da je ovako moju mater ili koga od famelije udario...pa presudio bi mu ja cim bi izaso sljedeci put pred ovakav kakav sud....odrobijo g#vn% 5 godina i sve super...ha ja ....kako se kaze ... ,,Ja iz zatvora nekad,on iz zemlje nikad''
Valentino Rossi 46!!!!!