nhf za splicane al naisel sam na jebenu kolekciju viceva na racun ajduka:
šetala tri glupa lika ulicom.
Jedan bio glup, drugi gluplji, a treći bio hajdukovac
Ivica, Jurica i pas gledali utakmicu DINAMO - hajduk.
Dinamo zabija gol, a pas cvili, Jurica pita Ivicu zašto pas cvili, a Ivica mu kaže da su ga odgojili hajdukovci. Pita Jurica opet, a šta pas napravi kad hajduk zabije gol. A Ivica odgovori, ne znam imam ga tek godinu dana.
Došao mali Ante u knjižnicu i pita knjižničarku:
-Imate li vi knjigu "Hajduk najveći prvak"?
Odgovara mu knjižničarka:
- Dečko, bajke su ti na drugom katu.
Pisala djeca referat u školi o čem se bavi njihov tata.
Došao red na Ivicu koji kaže:
-Moj je tata striper i radi u gay baru, nekad se jebe za lovu.
Pita ga učiteljica:
-Ivice, zašto si rekao da ti je tata striper kad nije?
A Ivica joj odgovori:
-Pa bilo me sram reći da mi tata igra u Hajduku.
Dode mali cigan doma i pita mamu: Mama kaj smo mi takvi cigani da moramo krasti? Mama odgovori : Ahh kaj mores nemamo nis pa moramo...Onda opet pita mali cigo : Mama kaj smo mi takvi cigani da moramo po smecu kopati, Mama odg. : a moras kad nebi mogli zivjeti bez toga. Onda opet pita cigo mama kaj smo mi takvi cigani da za hajduk moramo navijati??? A mama odg. : EEEE sinek takvi cigani pak nismo.....
Zašto je nebo plavo?
Zato jer Bog navija za Dinamo
-Zašto je spermij bjeli?
Zato jer svaki k**ra* navija za hajduk
Koja je razlika između piva Kaltenberg i Hajduka? Kaltenberg se puni u Sjevernoj luci, a Hajduk na Poljudu.
Hajduk je definitivno najkatoličkiji klub u državi. Svake godine se u korizmi odriče i prvenstva i Kupa.
Zašto se Štimac zalagao za ligu 16? Zato da Hajduk ne bi ispao iz lige.
Ispred Hajduka je samo dragi Bog... I ćaća i mater... I dida i baba... I more, i barka, i riba... I galeb, i škoji, i Sv. Duje... I Karlovac, i Lokomotiva, i Istra, i Međimurje...
Pošto su u Turskoj uveli zabranu pušenja, više se ne koristi izreka pušiš ko Turčin...sad se koristi pušiš ko Hajduk...
Što Hajdukovac dobije kada se rodi?
Plan Zagreba pod jastukom
I da...torcida je najjaca...na internetu
Pusa