Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pehista-prometna nesreća  (Posjeta: 3708 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline nostra

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
Pehista-prometna nesreća
« : 13 Svibanj, 2009, 12:55:39 »
Ponovio sam se sa Runnerom od Tomme/bivši replcntov i to pred par dana,ali eto danas krš lom.Kasnio na posao i kolona duga cca 800 m radi spuštene rampe,naravno išao sam prestizati i sa ljeve strane iz sporedne izleti sivonja i lupi me malo ispred zadnjeg kotača,glumio sam vodobrusni za asfalt nekih 3-4 m i cijelo vrijeme sam mu j#bo sve po spisku.Skuter klizao na mojoj nozi,a zanimljivo samo ogrebotine na sreću imam...skuteru pukla jedna plastika u djelove a ostale već na grubo pripremljene za lakiranje od struganja asfalta :toothy10:...Sad idem na procjenu u osiguravajuću kuću zaželite mi sreću,jer trošak uz popravak skuta je velik također nadam se da i to pokrivaju,sat skršen,jakna zdrapana,hlače nove zdrapane,tenisica zmrdana... :icon_scratch:ako nedobijem para dovoljno baš će mi ljep ostat 13.05.
razguliiii

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
Odg: Pehista-prometna nesreća
« Odgovori #1 : 13 Svibanj, 2009, 13:08:30 »
da, i?!  :dontknow:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #2 : 13 Svibanj, 2009, 13:14:22 »
jbt  mozda sam ispao jadan ali jedino na sto sam mislio dok sam citao je replcntov skut kako struze po asfaltu horrrrrorrrr :'(

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #3 : 13 Svibanj, 2009, 13:17:12 »
Sad kad uleti tetejac sa svojom klasicnom spiom hu kerz, kaj temu otvaras za svaki k**ra* koga briga za tebe i tvoj motor i ta dalje...ajde tetejac...di si?!

Offline nostra

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #4 : 13 Svibanj, 2009, 14:04:15 »
Evo me nazad iz osiguravajuće kuče,sutra procjena,u prvom postu od zbunjenosti nisam uopće postavio pitanje koje me zanimalo;vaša iskustva sa procjenama,koliko im treba da isplate i dali vas pokradu ili dobijete realnu cijenu???Tražili su me broj tekućeg računa valjda za isplatu za odječu i obuču koja je zdrapana,jer koliko kužim za skuter plačaju majstoru/lakireru???

da, i?!  :dontknow:

iiiiiindustrogradnja,uopče ne kužim ovaj odgovor pfff  :angry7: .

jbt  mozda sam ispao jadan ali jedino na sto sam mislio dok sam citao je replcntov skut kako struze po asfaltu horrrrrorrrr :'(

to je i meni prvo prostrujalo kroz glavu ali nije toliko loša situacija,niš nije popigano i dalje je skuter u voznom stanju samo su ljeve plastike u banani,a i stanje plastika pogotovo desne strane nije bilo bajno kad sam ga kupio,ljušti se boja-lakirer je rekao da je loša priprema  :dontknow: ,,cjeli će biti kao i prije samo u tip top stanju...
razguliiii

Offline Adler

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kastela
  • Moj Skuter: fly150, fz6s
« Odgovori #5 : 13 Svibanj, 2009, 14:36:27 »
Oni to poslikaju, recu ti kada bi moga bit njihov zapisnik gotov i onda odes tamo pokupit zapisnik i potpisati isti. U njemu ti pise sta je sve skrseno i kolika je njihova max procjena isplativosti popravka npr 7tkn posto oni provjere cjene djelova i odma upisu sate rada. Nakon toga ti recu koliko ce ti ponuditi u nagodbi i salju ti nagodbu na kucnu adresu npr 4tkn posto je nagodba u kesu oko 60-70% od njihove procjenjene stete. Sad vlasniku preostaje oce pristati  na nagodbu i pokupit lovu ili ce dati motor u servis koji ce ga napraviti ali do one cifre od 7tkn. Sad cifre sam bubao bezveze jer tu ulogu igra cijena motora i velicina stete.

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #6 : 13 Svibanj, 2009, 14:45:13 »
Ovo za odjeću ako tenisice koštaju npr 800kn dobit ćeš max 300kn,ako ne i manje i tako za sve sve ti na pola procjene,a za motor ako je veća šteta starije godište pprocjeniti će ti totalnu i isplatiti neku siću s kojom nećeš moć sve popraviti,jednom riječi živi šit........

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #7 : 13 Svibanj, 2009, 15:07:58 »
znaci gospodin rplcnt je fušer teški  :redface:

Offline nostra

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 13 Svibanj, 2009, 15:29:15 »
rplcntu kapa do poda na boljoj serijali se nikad vozio nisam niti sam sređeniju serijalu ikad vidio uživo,e sad zašto se ljušte plastike  sa desne strane  :dontknow:
razguliiii

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 13 Svibanj, 2009, 16:35:01 »
Da čuo sam da je taj motor dospio u Bjelovar, rekao mi kolega jer je valjda vidio taj motor u Bjelovaru.. Ja nisam baš vjerovo al ipak je istina onda..
A šteta kaj si se razbio i potrgo se cijeli, al popravit ćeš se i ti i motor i onda dalje samo gass  :)

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 13 Svibanj, 2009, 17:58:05 »
evo kako sam reagirao kad sam čito ovo

(od 0:50 gledajte)

Offline nostra

• forumski biciklist
« Odgovori #11 : 13 Svibanj, 2009, 18:54:22 »
evo kako sam reagirao kad sam čito ovo

(od 0:50 gledajte)

:toothy9: :toothy9: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy3:,,runner je prošao odlično klizio je na mojoj nozi i na prednjoj bočnoj plastici,a pukla je zadnja plastika ispod sica od udarca auta...tako da može bit blaža reakcija  :toothy12: ,a ionako bi išao na novo lakiranje radi desne strane..slikao bi da imam neki bolji mob...
razguliiii

Offline Brla

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #12 : 13 Svibanj, 2009, 19:00:37 »
eee jučer ja bio dežuran (idem u tehničku) i izađem van i vidim runnera ispred knjižare hrk j#bote vidio sam takvog na forumu BGM naljepnice TT je gore i ŠI registracije... mislio sam već pitat jesi rplcnt  :icon_biggrin:  i kasnije je bio parkiran ispred onog dućana s namještajima kod dječje knjižnice... meni motor prejebeno izgleda a TT-ac se fino čuje  :icon_thumright:

Offline Brla

• forumski skuteraš
« Odgovori #13 : 13 Svibanj, 2009, 19:03:34 »
evo sad se sjetio da sam ga i usliko kak mi je lijep bio  :toothy3:
http://www.imagesforme.com/show.php/491613_Slika126.jpg

Offline nostra

• forumski biciklist
« Odgovori #14 : 13 Svibanj, 2009, 19:15:35 »

je poslje posla sam preko u novoj birtiji klub bio na dudi,,a da čuješ kako hrklja fino s gljivetinom(nije da se dere ko večina,bar se meni pod kacigom tako čini  :happy6: )..sad je naručena e5...ma kažem replcntu kapa do poda vuče runner pre dobro...ta desna strana s kojeg si ga sliko je skrkana bila dok je kupljen...javi se slobodno dok me vidiš čelava glava to sam ja :laughing7:
razguliiii

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 13 Svibanj, 2009, 19:25:16 »

jao, beba moja   ::)

Offline Brla

• forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 13 Svibanj, 2009, 19:26:55 »
je poslje posla sam preko u novoj birtiji klub bio na dudi,,a da čuješ kako hrklja fino s gljivetinom(nije da se dere ko večina,bar se meni pod kacigom tako čini  :happy6: )..sad je naručena e5...ma kažem replcntu kapa do poda vuče runner pre dobro...ta desna strana s kojeg si ga sliko je skrkana bila dok je kupljen...javi se slobodno dok me vidiš čelava glava to sam ja :laughing7:

:icon_biggrin:  :icon_thumright:

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #17 : 13 Svibanj, 2009, 19:51:23 »
da ide fino runner , jos pogotovo s novim dashboardom do 180km/h  :laughing7:
al da ide fino ide, znam iz iskustva kad smo se ganjali  :toothy9: :toothy9:

Offline nostra

• forumski biciklist
« Odgovori #18 : 14 Svibanj, 2009, 11:14:36 »
idem sad dolje na procjenu,jedan od poznatiji naših odvjetnika u pripremi za urigirat ako treba  :headbang: ,,sve me boli natučen sam ko sivonja a takvu oteklinu/masnicu imam na bedrenom mišiću veličine dva dlana...javim rezultate ako će išta reći danas...
razguliiii

Offline nostra

• forumski biciklist
« Odgovori #19 : 14 Svibanj, 2009, 15:09:49 »
bio ,vidio,razočaro se  :sad3: ...uglavnom star je to skuter mora prosječnu cijenu sa interneta skinut za tako sređen skuter i to približno godište 2001 g. znači 1000 eura će bit u vrh glave  :jerk: .dalje već je prije farban i to mu odma spušta cijenu za popravak plastika jer da je orginal(gubava)boja onda bi to bilo više para(koje nelogičnosti za popizdit)...sutra mi donosi zapisnik,rekao je da će možda totalku proglasit a to znači umanjena vrijednost motora za do max 50% što bi bilo super jer bi ga cijelog uspio polakirat u istu perla boju i bacit mu neke djelove još koje planiram...ponude za novu jaknu,multivar 2000,kevlar remen itd... su već kod mene...kad sam mu tenisice,hlače i sat pokazao veli on meni;pitanje šta od toga budemo priznali a reko vidi sve je u nesreći oštećeno i ne zanima me...šteta što nemam markiranu jaknu.... nadam se samo da se odvjetnik tu neće morat mješat :icon_scratch: nek mi sve zajedno bubnu 5500 i zadovoljan sam
razguliiii