ova tonyGP1Racing stalno nesto radi a nikad nista ne napravi....
prvo je krenuo stavljati masinu od ktm-a na derbija pa je onda zavrsija na nekom leovince auspuhu i dosao sve do tcr-a...i kada mu je 50 ljudi objasnilo koji setup da slozi on prebaci na to da kupuje runnera 125...a kladim se da je sve sto zna ustelati je minimum na karb.
Kao prvo ne zelim se svađati, ali ako cu morat onda budem.. Daj da ti objasnim na lijeoi nacin..
Sto se tice prebacivanja ktm motora na derbi; doslo je do problema koji se nije mogo nikako rijesiti! Znaci lanac od ktma je na lijepoj strani dok je od derbija na desnoj.. Tako da se to velika zajebancija slozit. To je jedini razlog zasto sam odusto od projekta. Da je uspio imo bi najjaci skut ikad slozen do 85 ccm..
2. Sto se tice kita i tih sr***a.. Skuzio sam da je to potpuno splativo.. Zasto? Em zbog potrosnje, trajanja i nepostojanja odgovarajuceg spuha za kit.. To je razlog prelaska na 4T motore tocnije skutere od 125ccm..
Zasto me vrijeđas da neznam slozit nes na motoru? To je za mene velika uvreda zato sto se dosta godina bavim motocrossom tocnije od 6. god kada sam dobio svoj prvi motor, moj deda i stari su mehanicari i puno toga sam naucio od njih! Jedino u sto se nisam razumio do sad je variomat, hvala bogu pa su me decki na forumu naucili!
Ustvari i ti nisi prije znao o motorima dok ti nije netko reko! Sigurno nisi sam od sebe to naucio.. Onaj tko pita, ne skita, kako se kaze..
Evo nadam se da vam je sad malo jasnije.. Zasto me osuđujete na to da sam doso na ideju da prebacim motor ktma na skut?? Ocito to nekim forumasima smeta...