Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Nakon 'manjih' problema s pumpom u polju, napravijo san videjo i slike brzog CDI-ja...Evo par slika:Konektori:Oznaka:S ovim luna 1 ide 77-78 bez problema, s giannelijom ide 70, 75 kad se slegnem i nepustam gas stotinjak metara
Ljudi, Skuter nisam upalio od četvrtka,i danas ujutro ga hoču upaliti,kresne on isprve,al se odmah ugasio i više ga nisam mogao upaliti.Zna netko šta da napravim,možda da počistim fergazer ili tak nekaj?Inače nisam imal nekih problema do danas.
Istekaj donje crjevo koje ti ide iz pumice goriva, ona ti se nalazi ispod rezervara, na taj donji tuljak pumpice uvlaci zrak dok se fergazer ne napuni bengom, upalit ce ti onda iz prve...Druga ti je opcija stavit prst na lulicu airboxa i verglat dok ne sastavi
napravi kako ti je mark napiso...to je izgleda problem da svim lunama..meni već nakon 2 dana takva situacija, a nakon tjedan moram po sat vremena čekat
E thanx svima na savjetu,al evo došao poslije posla i idem ga probat upaliti na kurblu i iz prve je upalio,pa nemrem vjerovati može bit da je to njihova mana,al ne kužim zašto dolazi do toga ,il mu se nije dalo ujutro ići sa mnom na posao
sorry na off al jesi to ti sa lunom iso doma u smjeru samobora prema zagrebu po samoborskoj!!
ma nek lik na luni mi se kurcil dok sam bio na 1/3 gasa ,pa sam ju napro malo......pa reko da nije neko sa foruma ...
htio sam pitati ide li na lunu vision 2 auspuh leo vince koji pase na sve minarelli masine
ja stavio zx-a od rox-a na lunu bez ikakvog kemijanja i fusanja... sjelo ko budali samar...