kompa moj,ovaj sym je jeftiniji od nove SR 50
Neznam zašto se ljudi zaletavaju u te maxi skutere,možda ćeš bit sretan s korejcem/tajvancem/japancem itd prvih tjedan, dva, ma možda čak i godinu.
Al kad pored tebe stane nexus 250 sa 40 000 km i ostavlja te na svim režimima gasa a ti sa symom 250 sa 5000 km promjenio već 3 put mašinu i 10 put plastike onda se zapitaš jel to sve vrijedilo?
I za godinu dana ćeš doć sav isfrustriran kako nemoš prodat syma,a toliko si uložio u njega a nitko ga ne želi.
Kuiš, dugoročno treba razmišljat, pa možda čak i skuter od godinu dana uzet od nekog ok lika.
Nije u parama sve, nešto je i u mašini
nemam ja kaj tunirat na maxi skuteru osim mozda dodat gps
nije to 50cc pa da ga idem tunirati sa kitom ili necim
to kaj velis da ce se sym 3 puta pokvariti u 5000km nije realna nimalo,dapače sa keramičkim cilindrom mislim da moze izdrzati
i vise od 40 000km bez kvara...
pricao sam i sa mehanicarom koji začudo ima sym-a,crkla zarulja i puko remen u 25 000km
uostalom imam dvije godine garancije
citao sam dost po forumima o tom skutu i svugdje ga hvale,nisam naso puno postova sa kvarovima
a kad ga kupim ne mislim ga tak brzo prodavat jel mi se sviđa
kaj se cijene kod prodaje tice imas pravo ali ipak nisam dao 34 tisce nego 17 pa necu ni traziti 25 za dvije godine ako ga i odlucim prodat
a do tada mozda ce se stvari malo promijeniti pa ce i sym mozda dobiti reputaciju koju s pravom zasluzuje
jednostavno mi je bestbuy a to kaj ce me nexus mozda ostaviti na semaforu me ne dira uopće..nek covjek troši bengu
evo naso sam malo vise o povijesti sym-a al na engleskom:
History
Sanyang started in 1954 as a company that made generator lights for bicycles. In 1962, they formed a joint venture with Honda Motor Japan to manufacture 50cc, 150cc and 160cc motorcycles and became the first motorcycle manufacturing company in Taiwan with 30% localized production.
1967 Entered a Technical Collaboration Agreement with Honda Motor Japan to produce automobiles and they have worked closely with Honda on many projects ever since.1994 Motorcycle production broke through 5 million units.
1995 Awarded the outstanding industrial automation manufacturer; motorcycles passed ISO 9001, and automobiles passed ISO 9002.
1998 Achieved ISO 14001 environmental management system international certification.
2003 Motorcycles and scooters under 125cc are all fitted with ceramic coating cylinders that offer a lifetime warranty.
2006 Export of SYM motor scooters to the USA.