Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner 180  (Posjeta: 3888 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
Runner 180
« : 24 Travanj, 2009, 14:33:46 »
Zna li tko neke informacije o ovome skuteru...
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert406597.html
zanima me jel padano.. i ostale gluposti da znam prije kupovine...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Odg: Runner 180
« Odgovori #1 : 24 Travanj, 2009, 15:03:52 »
mislim glupo pitanje, star je 10g i da nikad nije padano ili dizano na zadnji , pa nemoguce  :icon_thumright:
mislim da se vise isplati uzet neku serijalu nego to

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #2 : 24 Travanj, 2009, 15:33:47 »
o tom runneru je vec davno bilo govora i kolko se sjecam rekli smo da je po njemu previse drkano i daleko je od original stanja i definitivno ne vrijedi te novce.......

a ovo kaj se prica nikad padano i ostale fore......to su price za malu djecu.......

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #3 : 24 Travanj, 2009, 17:18:06 »
sve su to nagadanja, nazovi covjeka dogovori se i odi vidit motor.
ako ga bas zelis uzet, ostavi mu nesto za kaparu odi do nekog mestra i nek ti cekira cijeli skuter.
drugacije neces znat dal valja ili ne.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #4 : 24 Travanj, 2009, 17:22:39 »
a sjetio se te teme da je receno svasta o njemu..
a zanima me onda ovaj.. vidim da su plastike kao i skuter u extra stanju na slikama.. zanima me kolika bi mogla biti cijena.. fxr je i zada je bubanj... nije za mene nego za jednog dobrog prijatelja tako da je kao da ga sebi kupujem...a htio bi nesto da je iz dalmacije...
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert413083.html

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #5 : 24 Travanj, 2009, 17:50:49 »
ako bas hoces nesto iz dalmacije, ima sp180 2003 godina, 19.000km, vrlo ocuvan, serijske plastike s naljepnicama na njemu, polakirane hrapave plastike nanovo u crnu malo manje hrapavu jer su bile izbljedile. vozi ga covjek od 35-36 godina, prvi vlasnik, 100% siguran da nikad nije dizan na zadnji, u zadnje vrijeme ga i ne vozi, tu i tamo ga upali da malo proradi makina i to je to. 10.000-11.000 kuna.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #6 : 24 Travanj, 2009, 17:52:22 »
ako bas hoces nesto iz dalmacije, ima sp180 2003 godina, 19.000km, vrlo ocuvan, serijske plastike s naljepnicama na njemu, polakirane hrapave plastike nanovo u crnu malo manje hrapavu jer su bile izbljedile. vozi ga covjek od 35-36 godina, prvi vlasnik, 100% siguran da nikad nije dizan na zadnji, u zadnje vrijeme ga i ne vozi, tu i tamo ga upali da malo proradi makina i to je to. 10.000-11.000 kuna.
imas li koju sliku.. jer prijatelj je stvarno zagrijan za taj skuter pa da sto prije mu nadjem.. hvala...

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #7 : 24 Travanj, 2009, 17:54:54 »
nemam i necu ga moc slikat prije ponedeljka, ali mogu ti dat broj covjeka ako hoces.

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #8 : 24 Travanj, 2009, 17:56:13 »
aj pozuri.. daj broj jer poslije cu vidjeti toga lika pa da mu odmah recem..

Offline RideRR4EveRR

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #9 : 24 Travanj, 2009, 18:59:52 »
Znam samo da se prodaje več 2 i pol godine. I sad me full zanima kako je uspio skemijat taj prihvat za volan. Nema standard lulicu nego ko na crossu. Mislim da ču ga zvat  :toothy12:
Potpis

Offline GSXR KLIS

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: SPLIT(KLIS)
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • MojSetup: vxr 200
  • MojSpuh: seriski
« Odgovori #10 : 24 Travanj, 2009, 19:28:44 »
izgledom je atraktivan daleko od toga ali mi je cudno zasto se nemoze prodat a stoji preko pola godine
vx200r

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #11 : 24 Travanj, 2009, 21:04:41 »
izgledom je atraktivan daleko od toga ali mi je cudno zasto se nemoze prodat a stoji preko pola godine
pa ko ce mu dat 10000kn za 1999.g bez obzira na to sta je na skuteru i kako izgleda

Offline smmania

• OPREZ na tržnici
  • forumski skuteraš
  • *
  • ?ovik sa Škoja
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • http://bikepics.com/members/dino0706/
  • Mjesto: Baška-Rijeka
  • Moj Skuter: RR -bike patike
  • MojSpuh: YOSHIMURA TRC
« Odgovori #12 : 24 Travanj, 2009, 21:11:17 »
pa ko ce mu dat 10000kn za 1999.g bez obzira na to sta je na skuteru i kako izgleda

a cuj ,njemu tolko vrijedi ako je puno ulozio u njega makar nama ne jer je on ulozio i truda i novaca  :dontknow: ........
ja danas se vracam doma i murija na stanici bila,izade mi pandur na cestu i pocne mahat(a nema palicu),a ja iz kulture poceo njemu mahat i secer na kraj prodem pokraj njega i potrubim iz postovanja

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #13 : 24 Travanj, 2009, 21:14:56 »
a cuj ,njemu tolko vrijedi ako je puno ulozio u njega makar nama ne jer je on ulozio i truda i novaca  :dontknow: ........
upravo to i govorim , to niko necjeni koliko si i sta ulozio boli njih .....

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #14 : 25 Travanj, 2009, 00:25:38 »
upravo to ^^^^

ja svoga cijenim na najmanje 10.000kuna, skuter je 2007godina, preso 17.000km, no prije 2000km je sve novo stavljeno u vezi masine, znaci kit, radilica, vario, spuh, blokovi, remen, rolice, oprugice, filter zraka, jedino kuplung, zvono, karb i usis osto serijski od prije. nista polovno kupovano, nego sve novo.
ali džaba, meni skuter vrijedi 17.000kn, po mojoj nekoj procjeni, ali toliko nikad necu dobit, tesko da cu dobit i 10.000 jer je to nekima isto puno, svi misle cim je nakitan da to ne valja, da nemozes poc djir bacit od 30km da ce zaribat. koliko god bio ocuvan.

a ovaj runner mozda vrijedi toliko, ali godine ga ubijaju, max cijena bi 10 bila za tog runnera, cak malo previse.

Offline alfist159

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • Honda Helix
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Honda Helix CN250
  • Moja Kaciga: Zaštitna
  • MojSetup: Bude...
  • MojSpuh: Sadomazođubrilović
« Odgovori #15 : 25 Travanj, 2009, 17:07:25 »
upravo to ^^^^

ja svoga cijenim na najmanje 10.000kuna, skuter je 2007godina, preso 17.000km, no prije 2000km je sve novo stavljeno u vezi masine, znaci kit, radilica, vario, spuh, blokovi, remen, rolice, oprugice, filter zraka, jedino kuplung, zvono, karb i usis osto serijski od prije. nista polovno kupovano, nego sve novo.
ali džaba, meni skuter vrijedi 17.000kn, po mojoj nekoj procjeni, ali toliko nikad necu dobit, tesko da cu dobit i 10.000 jer je to nekima isto puno, svi misle cim je nakitan da to ne valja, da nemozes poc djir bacit od 30km da ce zaribat. koliko god bio ocuvan.

a ovaj runner mozda vrijedi toliko, ali godine ga ubijaju, max cijena bi 10 bila za tog runnera, cak malo previse.
NE vridu godine kad je u pitanju 180! :icon_biggrin:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #16 : 29 Travanj, 2009, 21:17:10 »
ma vidio poslije da je ono najvjerojatnije fxr 180 jer ima bubanj, a prijatelj ne zeli bubanj nego disk i da nema ulaganja u njega.. zeli skuter kojim moze ici na voznje od 50-tak km.. ipak je more blizu, a samo po lijepom vremenu bi ga vozio tako da mu zelim naci neki da je odlicno ocuvan...

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #17 : 29 Travanj, 2009, 21:37:18 »
Zna li tko neke informacije o ovome skuteru...
http://www.auti.hr/motocikli/skuteri/showAdvert406597.html
zanima me jel padano.. i ostale gluposti da znam prije kupovine...
Star 10 godina, iz Splita, malossi dijelovi i sigurno nije padano i dizano na kolo :toothy12:

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #18 : 29 Travanj, 2009, 21:39:36 »
i jos dobis gratis registraciju godinu dana i pun rezervar benge i ulja........to je prava ponuda.......drnda kupuj to odma.......  :P

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #19 : 29 Travanj, 2009, 22:38:12 »
i jos dobis gratis registraciju godinu dana i pun rezervar benge i ulja........to je prava ponuda.......drnda kupuj to odma.......  :P
na koga mislis, ovoga ili splita ili ovoga sivoga koji izgleda super.. ovaj crni znam da je unisten sigurno a liku se svidja, odgovorio sam ga od toga, ali zanima me koja dobra ponuda tako da znam reci liku koji ga hoce uzeti