pitam zato jer me malo pobunilo, nadjem u jednoj temi gdje pise da je bando remen u dimenziji 765x17,5 onda sam isao trazit po internetu ali taj remen u toj dimenziji ne postoji..
Situacija sa multivarom je sljedeca: remen je motoforce kevlar, nesto je kraci od serijskog remena i sa rolicama oko 8gr (ne znam tocno) ide 60 i bolesno se vrti. Jedino mi pada na pamet da se on ponasa kao neka blokada jer se zbog njegove kratkoce multivar ne moze otvoriti do kraja
sta vi mislite?
Original dimenzija remena ti je 765x17,5 i postoji ti remen bando tih dimenzija jer ga ja trenutno imam na skutu a ustvari to
ti je stage6 remen i možeš ga kupiti preko web shopa.
Što se tiće izlaznosti remena do kraja variomata to ti je na sf-u sa original ventilvarom nemoguća misija.Znam da se to može
postići sa stage6 cnc drive ali po meni baš i ne najbolja opcija radi samog hlađenja prijenosa ili možda kemija sa bolcnom kao
što je dino napravio i kemijanje sa šajbicama.Meni isto variomat ne diže remen skroz do kraja bez obzira koji remen stavio
tako da ću ovih dana probati dininu opciju onak iz znatiželje jer me to baš previše i neopterećuje jer sam zadovoljan kako
mi skut i sada ide pa kad isprobam javim rezultat testiranja.