Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: scooter-attack  (Posjeta: 3901 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
Odg: scooter-attack
« Odgovori #20 : 25 Ožujak, 2009, 08:31:01 »

nista neplatis i jos zaradis 15% od svote sto se naruci
svako moze naruciti dijelove sa attacka i nemora vama ostavljat pare da zaradujete na drugima
vidim da nisi nikad naruciovao,sta mislis da im se to isplati da nebi svako sam narucivao

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #21 : 25 Ožujak, 2009, 12:31:02 »
to svi misle...ja cu sam narucit sta cu od njih narucit da oni zaraduju na meni i takve price... :angry7: pa naruci sam i budi sretan niko ti ne brani...

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #22 : 25 Ožujak, 2009, 15:50:23 »
Znači ide ona cijena sa scooter-attacka plus 22% pdv i carina kako se kome digne nikada nije isto,i svi dijelovi koji su naručeni sa scooter-attacka moraju doći u roku od tjedan dana,maksimum dva tjedna,ako tada ne dođe onda su to muljavine onda onaj koji prodaje tu robu ne naručuje sa scooter-attacka,ako nekome nešto nije jasno i čeka predugo dijelove samo pitajte dijelove morate dobiti maksimalno u roku od dva tjedna i ne padajte na one fore trenutno nema dijelova,za svaki dio se zna koliko je komada na lageru i ako slučajno nema za koliko bi moglo stići i još puno stvari o kojima mi se neda pisat...............

Offline 180fxr

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #23 : 25 Ožujak, 2009, 16:02:50 »
vidi rox-a sto se radpiso...  :toothy12:   a vidis da ima pacijenata tj. beba i djece koji misli da je sve to samo nariui plati tolko kolko pise i bok...ee neide to bas tako... ali.. uvijek ce bit balavaca koji mi bacaju sprehe da je on naso jeftinije itd... i ti JOSIP.. imam te na msn-u dodao si me i za sta god si me pito bilo je puno para a ono sto sam skuzio da si sve kupovo polovno...... gle jbg...kaj cu ti ja kad nemas pare i zelis sredit skut s 1000 jebenih kuna......     Ti lijepo samo naruci..

ovo sto je rox rekao je istina..jedino sto se ceka vise od tjedan dana je stage 6 dijelovi zbog neznam ni ja kojeg kurca.... ali nije istina da sve mora doc u najvise 2 tjedna jer ja npr cekam malossi sport i zx za minu horizontalu  vec...dobrih mjesec dana..i jednostavno nemaju..jbg... 

PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #24 : 25 Ožujak, 2009, 16:06:12 »
A ja čekam stage6 kvačilo od 1. mjeseca i na kraju sam odustao i rekao sebi da mi preko sipa uzme deltu :(

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #25 : 25 Ožujak, 2009, 16:08:43 »
Ja do sada nisam imao nikada problema sa stage6 dijelovima,a većinom naručujem stage6 dijelove i oni mi normalno dođu u roku od tjedan do dva,zna se dogoditi da nečega nema,bilo je jedno vrijeme problem sa pwk karburatorima,ali lijepo je bila obavijest da ih neće biti neko vrijeme,uvijek bude obavijest za ono čega nema  :icon_thumright:

Offline 180fxr

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #26 : 25 Ožujak, 2009, 16:10:17 »
Pa normalno...ali evo..ja vec 4 narudzbu odkad je narucen taj jebeni malossi sport. i opet ga nema sa.. tako da...  ma s6 dodu isto brzo ali ne kao ovi za 7 nego za 10 dana.. kuzis...
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)