jedini pravi razlog da se bude moderator je Mozart - Jagger - Bregovicev razlog - uloviti koju cicu više , bez puno truda.....( dosta o mom skuteru, pričajmo malo o meni kao moderatoru mojskuter.com foruma...)
mene baš nešto i ne ide taj osnovni motiv, zadovoljavam se i redovitim čekovima od Google AdSense i onom Gilerom Fuoco koju sam kao moderator dobio na testiranje i sponzorsku vožnju idućih šest mjeseci...ali neer, neer moj moderatorski kolega u Offtopicu , taj šiša redom i uzduž i poprijeko ravne Slavonije, pa i šire....
ponekad se upitam da li je moja glavna zasluga, prikupljanje i obrada već otprije poznatih saznanja o učincima malossi naljepnice na performanse i ponašanje skutera uistinu bila dovoljna da postanem moderator, da me obasja svjetlost i milost svemogučeg i prepametnog našeg nam administratora, ....da me uzdigne iz mase vas običnih i beznačajnih i podari mi toliku blagodat, privilegije i status koji se u nekim društvima naziva Dalaj - Lama, u nekima Vitez Okruglog Stola, član Politbiroa...a kod nas "visoki dužnosnik foruma"
Kakobilo, crknite od zavisti i jala....djaba vam pusta
želja za brisanjem i ispravljanjem...to ćemo i dalje raditi mi moderatori, a vi ćete odozdo gledati kako se to radi - Quod licet Iovi, non licet bovi....