Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: iskustva sa scooterkitom  (Posjeta: 1868 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ADRO 3

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • BIG Scooter Tuning Fanatic
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Lovran
  • Moj Skuter: LUDU HONDU DIO 50CCM IDE KO 150CCM
iskustva sa scooterkitom
« : 25 Veljača, 2007, 22:27:38 »
cuo sam od nekoliko ljudi da tip iz scooterkita nije bas profesionalac...  :angry7:
da se jako dugo ceka na djelove i da cesto djelovi koji su u katalogu nemogu bit naruceni jer ih NEMA...  :dontknow:

uvjeren sam da je netko tu kupovao kod njega pa bi volio cijelu pricu onako nazvo ... dogovorio se... oso tamo (di je to tocno) ... dal je tip ok... uzeo (kolko cekao)... sistem placanja.... i to...  :toothy9:

pa thx unaprijed

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Odg: iskustva sa scooterkitom
« Odgovori #1 : 25 Veljača, 2007, 23:10:37 »
cuo sam od nekoliko ljudi da tip iz scooterkita nije bas profesionalac...  :angry7:
da se jako dugo ceka na djelove i da cesto djelovi koji su u katalogu nemogu bit naruceni jer ih NEMA...  :dontknow:

uvjeren sam da je netko tu kupovao kod njega pa bi volio cijelu pricu onako nazvo ... dogovorio se... oso tamo (di je to tocno) ... dal je tip ok... uzeo (kolko cekao)... sistem placanja.... i to...  :toothy9:

pa thx unaprijed

Neka ti MHR Brnic kaze...

Katastrofa... imao je narudzbu preko 1000€ i lik mu sve obecao, kada je kretao zvao ga a ovaj se nije javljao i kada je dosao do granice lik ga nazove i kaze da nema sve dijelove... :sign020:

Uglavnom, nije pouzdan! 

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline GS-MAFIA

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 25 Veljača, 2007, 23:29:03 »
na svijetskutera su pravili neki group bay sa cckuter centra  pa vidi tamo u roku mjesec dana dobiješ dijelove ja mislim a i to ti je pouzdano  :icon_thumright:

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
« Odgovori #3 : 26 Veljača, 2007, 10:52:34 »
ma drži se scooter atacka
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline blueRun

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Gilera Nexus 250 i.e.
« Odgovori #4 : 26 Veljača, 2007, 17:55:44 »
ma drži se scooter atacka
Ja san par puta bija naručiva od njega i svaki put bi mi stiglo najkasnije do 15 dana zavisi je li odma ima :dontknow:

Offline ADRO 3

• forumski skejter
  • **
  • BIG Scooter Tuning Fanatic
  • Mjesto: Lovran
  • Moj Skuter: LUDU HONDU DIO 50CCM IDE KO 150CCM
« Odgovori #5 : 26 Veljača, 2007, 18:57:01 »
aha hvala a kako sa scooter attacka narucit mislim kolko dodje postarina i dal ima povrata poreza jer mi je dosta bitno narudjba od 1400 eura