Znam nekice se zgrazat i pitati jeli moguce.......odgovor je-DA
Nedavno sam imao mali problem, naime moj V5 kao sto sam vec rekao ima ugraden alarm i blokadu koja je stalno pod naponom sto znaci konstantno cucla bateriju. Po manualu trbao bih ga palit barem svaka 2 tjedna (govorimo naravno o zimskim danima),a kako nisam to ucinio akumulator se ispraznio. Bila je nedjelja sto automatski znaci da kupnja punjaca ne dolazi u obzir...dakle kablovi i paljenje.
Vrlo je vazno naglasiti da se ovo radi samo i iskljucivo u iznimnim slucajevima i na motorima koji nemaju kickstart, tj. ovo nije trajno vec samo privremeno rjesenje.
POSTUPAK:
1.Prvo uvjeriti se da je sve na motoru uredno spojeno tj. svi spojevi,žice,osiguraci,prekidaci,kleme savrseno odraduju svoj posao.
2.Skinuti zastitni poklopac sa akumulatora motora-s obzirom da se na razlicitim motorima nalaze na razlicitim mjestima, ovisno koji motor vozite morat ce te ga sami locirat i skinuti.
3.NE OTPAJATI/SKIDATI KLEME SA AKUMULATORA MOTOCIKLA,NE PALITI BILO KOJI DODATNI POTROSAC NA MOTOCIKLU.
4.Dati kontakt na bravici motocikla
5.Spojiti kabel na - pol akumulatora ili šasiju/masu automobila-zatim isti spojit na - pol akumulatora ili šasiju/masu motocikla.
6. Spojiti kabel na + pol akumulatora motocikla-zatim isti spojiti na + pol akumulatora automobila.
7.Kratkim pritiskom na prekidac paljenja pokusati upaliti motocikl-
NE VERGLATI MOTOR PREDUGO,AKO NE UPALI IZ PRVE PRICEKAT 5sec I POKUSATI PONOVO
8.MOTOCIKL RADI
9.Otpojiti kabel sa + pola akum. automobila zatim + pola akum. motocikla
10.Otpojiti kabel sa - pola akum automobila zatim - pola akum. motocikla
11.VRATITI ZASTITNI POKLOPAC AKUMULATORA MOTOCIKLA
12.Motocikl vozit barem 10min. a tek onda paliti potrosace na motociklu
Nadam se da ovo nikom nece trebati, no nije na odmet znati da se i ovako naizgled nemoguci problemi mogu jednostavno rjesiti.