Na Tvoju ljubaznu ponudu, Bojane:
Na www.scooter-universum.tk sam spreman napravit poseban pod forum na kojem ces ti bit tata od zanata... poželiš li javi se...
Bez obzira na sve, ovo je moj drugi dom.
odgovorio sam:
rado...
iako mi se SU jako polako otvara, a veceras nije htio prihvatiti moj log in usprkos tome sto sam se svojevremeno prijavio...
...i danasnje popodne posvetio sam proučavanju materijala na SU:
Počeo sam od pravila, potom sam prešao na Izdaju, spletke, laži i prijetnju životom, ne bih li uopće razabrao u čemu je suština sukoba Gladijatora i Predatora.... Osim mnogo neumjesnih psovki i uvreda s obje strane, nisam naučio baš ništa jer nisam uspio proniknuti u suštinu problema. međutim, na svoje veliko iznenadjenje utvrdio sam da sam spomenut na dva mjesta u vrlo neprijateljskom tonu i to od strane izuzetno ozbiljne osobe, s kojom, nota bene, nikada nisam kontaktirao. Ona piše iz pozicije administratora: '...al nije mi jasno kako opet neki pojedinci mogu ismijavat naš klub i zašto.pogotovo neki iksipsiloni ka šta je onaj latinovicz...al dobro,do njega nan je stalo jednako koliko i do žvake zalipljene na podu...' Nažalost, u njenom je slučaju spomenuta ozbiljnost izvrsna izlika za nedostatak duha! I bolje da takvoj osobi nije stalo do mene. Tek čudi što je jedini Bojanov komentar upravo tog citiranog posta bio frenetičan aplauz! Gui tacet, consentire videtur! (sorry, nemam slova KVE)
Na drugom mjestu prepotentna SU inkvizitorica objašnjava: btw,filiplatinovicz ili kako već je zaradia bann od mene na ovome forumu makar još nije niti prisviria tu.jer ko je da je očito nema šta tu radit kad već ionako zna sve o nama... Neka na tome i ostane. Do danas to nisam znao, ali sam eto saznao. Bilo je doduše i ovdje na MS-u riječi o nekom bannu mene na SU, ali sam naivno vjerovao da se radi o šali... Vrhunasko je dostignuće tehnologije i kulture mogućnost baniranja nekoga na određenom forumu i prije nego što se oglasio ijednim postom. Ili je to tek dobronamjerno upozorenje bih se možda treba dovinuti i pribjeći ilegali??? No, kako je na svaki način na SU o meni i meni sve rečeno, baš sve što se imlo reći i prije nego sam tamo napisao i slovca, zahvaljujem na članstvu i prije nego što sam ga uopće i konzumirao. S nedoraslom osobom koja me bez ikakva razloga i povoda prostački napala s toliko ničim izazvane mržnje i omalovažavanja ne želim dijeliti čak ni isto cyber prostranstvo, a niti očekujem njezinu ispriku. Ljudi koji ne razumiju nevinu šalu spremni su i na mnogo gore stvari od verbalnog prostakluka i brutalnog ispoljavanja svoje moći pa makar se radilo i o ekskomuniciranju nekoga kojeg smatraju nepoćudnim iz dijelića cybera. Jakih li muda! Još je veliki Ovidije napisao ex ponto o razlozima svojeg progonstva: carmen et error! Naravno, u tom smislu i ne dolazi u obzir otvaranje nekakvih mojih očinsko-djedovskih podforumića na SU. Na kraju napominjem da me sukobi tovara i kenjaca doista ne impresioniraju, da se ne stavljam ni na čiju stranu te da i Gladijatorima i Predatorima, želim podjednak uspjeh u daljnjem opstojanju, u iskrenoj želji da, ako je to ikako moguće, što prije izglade sve svoje nesporazume i sporove, po mogućnosti ne upličući pritom u njih dobronamjerne i časne ljude!
Zarevali kenjci i tovari,
razlegla se dreka priko rive
od Belvija do Prokurative,
ali nitko od njih baš ne mari
nać rješenje i izgladit stvari!
VALE!