I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
sad je 84-a trenutno nemam 86,88a i sviječica nema puno km(tako reči nova)a ja lol na njoj testiro,budem sutra na staroj deso probo da vidim
kako si prosirio prirubnicu, ja kupio novu prirubnicu za piaggio 50 i nikako da stavim dell 19 karb na nju, pa nezz kako da utrpam to na nju...
Probaj sa tom starom pa ako bude isto smanji mu malo dovod vazduha u airboxu dok ne nabavis diznu...
to sam i konto,ako u međuvremenu ne cvikne
Pajo znam da si rijesio problem one gume, ali neka i drugi znaju, dosle su na lager promjera 23, 30 i 32mm http://www.sip-scootershop.com/DE/Products/S632ET032/Adapter+fur+KOSOS6+Einlasssystem.aspx
23mm se dobije sa ovim kompletom s6,koji je pre mali za mikuni 20 i vijerovatno za dell 19.tako da
Bokte mazo,jel ti vozis cross??vjeruj mi,da mi je ovoliko sporak motor,nabio bi ga nogom...
Svječica ti je pretopla, zato ti i je takva boja, imaš naslage na vnjaskom rubu i gornji dio mase ti je onako crn.EDIT: sad sam vidio da imaš i NGK9 tku. Ona je ok, 2 broja več dizna. Koji postotak ulja mješaš, čini mi se malo previše?!
drnda:iskreno i ja bi volio da je boja na sviječici za nijansu tamnija(ali trenutno nemam 90)ali mislim da je i ovako ok što se vidi po boji čela klipa...aerox:šta da ti kažem skuter se vozi svaki dan(za razliku od nekih )nema vremenskih neprilika kada skuter nije vozio,zato tako i izgledama da i ja volim da je upičaren ali nema smisla svaki dan ga lizati(pa nismo ženskice)
Denso ne ti ne paše po toplinskoj vrijednosti. NGK9 je ok samo te hebe ulje koliko mi se čini.