jel velika razlika u osvjetljenju od kad imas xenon... i dal je jace i dal tuce previsoko ...frend ima xenon na boteku:D i covjece to tuce posvuda samo ne di treba i nemozes postelat posto nema lecu...pa me zanima kak je tebi s lecom:D i nardo ti malo preljeva na startu kolko mi se cini:D
gle, razlika između xenona i obićne žaruje...veeelika....
ovak s lećom je predobro..samo mi je i dalje nisko bacalo, ali speedfight2 ima ispod fara šaraf...sagneš malo gavu doslovno u blatobran i vidit češ rupu, kroz tu rupu gurni krišasti odvijać i vrti...tako se kao kod auta podešava visina svjetla
samo što istodobno riktaš i dugo i kratko svjetlo.
Ali znas koji odbljesak od znakova, bijeli, uširoko vidiš više za jedno 65°...stvarno vidiš sve...još one linije po cestama se bolje ističu. A zakon je što nikoga ne zasljepiš. Ja sam visinu poriktao da kada sam 10-20m iza auta da mu max visina svjetla dolazi nešto iznad tablica.
Moram još samo napravit xenon i spojiti ga preko releja...malo izmjeniti postolje akumulatora i kupiti novi od 9Ah(nekih 200-300kn)...jer pocucla akumulator. Ali ga i nakon nekih 100km vožnje dosta napuni pod obićnim svjetlima. Tak da se po danu vozim s dugim, a po noći s xenonom. Btw...ja tek sada vidim da nisam stavio sliku podnica što sam napravio. Pocinčane su i koštale su me 10kn.....
....tko je iz okolice Siska možda i njemu mogunabaviti tog lima tak jeftino