ja ne stantam ali ono sta sam jucer vidio je katastrofa...
Gledao sam te par minuta i motor si bacio 3 puta, a mogao si ga zadrzati...
gumu ne znaš zapalit kak spada a i ono kurcenje na grobniku na parkiralistu... kao nemožeš ga staviti na bocnu nogaru pa ga moraš polegnuti...
To ak si ti popularan na motori.hr ne znaci da možeš doc ovde i solit pamet svima....
A sta se tice rute zagreb-dubrovnik, dottore i ja bi ga isto presili i to bez ikakvih padova i takvih sranja
ne da mi ga se zadrzavat da ne padne.. gore su ti navedeni razlozi... cekam ukrucenje ljevog zgloba.. ne isplati mi se spasavat... pa zaboga ima slidere koji big a spasili da padne iz aviona.. to je njihova funkcija...
uostalom
sve svoje motre sam kupio da sluze mene.. i moji su... nije ih tata dal... i ako se meni svidja.. sad cu ih polit benzinom i zabit u zid.. jer su moji.. i jer ga imam da on veseli i sluzi meni a ne ja njemu...
odi procitat putopis do dubrovniak opet... ono nije bila samo voznja...
zivi zivot sine...
opet velim... budete mi drugi put vi pokazali par trikova da i ja mogu postati veliki stunter ko paky... jebiga.. ne znam... sta ces...
al ja i dalje ne zanm zakaj ste tak frustrirani?
zasto vas smeta ako ja pisam po svom motoru?
zasto vas smeta ako ja ne znam vozit?
zasto vas smeta ako sam ja retardiran?
zasto vas smeta ako je meni bilo jebeno?
zasto vas smeta sto dost ljudi misli sve naj o meni?
i opet pitam
a tko ste vi to? jer vidim da fakat znate sve o meni.... cak me znate i sa drugih foruma...
i za kraj kajla....
ja mogu doc i solit pmaet apsolutno svugdje... dok god mi neko ne stisne ban ili mi ne iscupa kicmu...
i mogu zato kaj fakat vozim skutere vec 12 godina... motore vec 19 godina
kazem SKUTERE a ne kineske motokultivatore...
zato kaj imam n95!