Ovo je copy paste, sa jednog foruma, kojeg isto posjecujem, pa odlucio da temu stavim i tu, pa kome je zelja, neka procita, i komentira, prica je jako zanimljiva
Dragi moji ljudowi, owo je jedno upozorenje kako se trebate cuwati doticne osobe na owoj slici.. owa prica je krajnije komplicirana a i SHOKANTNA! odlucio sam sa owime izaci u jawnost kako nebi nastradali jos neduznih deckiju poput mene i ostali u owoj prici i ko zna koliko je jos ljudu u owo upleceno i prewareno..
Krenimo iz pocetka..
swe je pocelo krajem 6mj na portalu
www.iskrica.com kada sam poceo spikati sa nekom "partyzanka".. na kraju se ispostawilo kako smo bili par dana ranije na istom partyu.. zamjenili smo brojewe (099-6941208) a i ona mi poslala swoju sliku na mail:
i tu smo stali..pa smo se malo culi pa malo nismo..ponekada i telefonski. a njezino ime je Nella i ona je sa Donjeg Kraljewca. u 8mj smo se trebali sresti prwi puta na jednom partyu u medulinu i ja sam narawno zbog toga bio full happy. taj dan smo se culi ali kasnije nawcer ni A od nje. nazwao sam je ali mob bio iskljucen =(
par dana nakon toga mi se jawila jedna njezina frendica - neka jelena isto preko iskrice i mi napisala kako je nella imala tesku prometnu nesrecu na putu prema medulinu te se nalazi u bolnici u Chakowcu. ja sam ostao shokiran i nazwao ju je no nije se jawila pa smo se malo dopisiwali pa mi swe ispricala.. imala dakle nesrecu sa biwsim deckom dok su bili na motoru. taj njen decko je inace neki Roby. a on ju napustio jer je bio nabrijan tj na tripu. i tako smo se poceli nella i ja cuti swaki dan jer mi narawno bilo full kriwo sto joj se dogodila ta nesreca. htio sam pomoci.. pricala mi kako ne ziwi kod kuce jer ima sranja sa swojim ocem a nema bas niti lowe.. pa sam joj ja ponekad slao cak i bonowe kako bi imala lowe na mobu da bismo se dopisiwali.. ono, htio sam pomoci..
na kraju se ta njezina frendica jelena pojawila jedan dan u bolnici te joj poklonila laptop pa je sada i nella sa bolnice imala i net pa smo se i putem neta culi.. malo mi bilo cudno da dozwoljawaju net iz bolnice no ajd..nisam isao za tim prewise.. pa mi goworila kako radi taj myspace no jos uwijek nije u funkciji.. ja je pitao adresu, no rekla mi da ce mi dati adresu tek kada dowrsi myspace.. a znate i sami kako se moze osobe na myspaceu pronaci putem mailadrese? ja utipkao njezinu mailadresu i dosao je owaj profil. ja pogledao malo taj profil i widim slicnosti sa nellom, ali owdje pise kako ima 21god a meni nella rekla da ima 23god.. pa je isao pisati toj curi, ona mi odgowori, kako nije to nella wec njezina jedna starija prijateljica koja se zowe jenny/just me<333 .
ali da su ona i nella jako slicni..aha si ja mislio..
kasnije sam isto stupio u kontakt i sa tom nekom asiom , inace poznata kao "magic shroom from ravefairy" a to je i ta osoba na wrhu owog bulletina.. cesto sam se znao dopisiwati sa jenny i asiom putem myspacea..
wratimo se nelli.. kako smo se swe cesce i cesce culi ona meni na kraju priznala nesto sta ja nisam znao a to je da ima sina od 3god!!
i to sa tim robyem skojim je imala prometnu nezgodu.. ali da on nikada nije to djete ni priznao i bla bla.. sin joj se zowe Neo i cak mi njegowu fotku poslala.. Ali neo ne ziwi sa roditeljima wec ziwi sa njezinim starcima jer ona nije sposobna se brinuti zbog njega.. jer ima sranja sa drogom a nema niti lowe da se brine o njemu.. ja si mislio ajd, pa nije kraj swijeta sto ima djete.. nella i ja se swe wise i wise zblizili i priznala mi je kako se zaljubila u mene i ja wam necu lagati ali zaljubio sam se i ja u nju.. nisam je nikada u ziwo widio ali nesto se medju nama stworilo.. em smo se culi swaki dan i nekako smo postali bliski..zawolio sam je..
Nella je izasla iz bolnice i onda je dosao red da odem ja u D.kraljewec kod nje da je posjetim i wise puta da cu doci ali swaki put bi nesto iskrsnulo tj uwijek bi ona smislila neki izgowor.. poslije mi i rekla kako ima welikih sranja sa swojim starcem koj ju zna tuc a i prijeti da ce putem suda zabraniti da wise widi swog sina.. j#bote, pa koja sranja ta cura ima u ziwotu i bilo mi ju je swe wise i wise zao.. na kraju njezini starci odlucili se preseliti u njemacku ali dogoworili su se kako ce ipak nella swatko toliko moc posjetiti swoga sina.. a nella se zatim seli u kucu od njenih roditelja posto oni wise ne ziwe u kuci..
opet dosao red da se widimo na jednom partyu ali opet neki izgowor nasla.. da ide taj wikend u njemcku itd.. ono uglawnom uwijek nesto.. i meni wec to postalo cudno.. j#bote, pa sta nikada da se widimo??
a u medjuwremeu sam se swe wise i wise skompao sa magicshroom/Asiom
i
just me/jenny
ali ja bas nikada se nisam cuo sa njima putem moba wec samo neta a nisam niti imao njihowe brojewe..osim od nelle..
pa se kasnije tj pocetkom 12mj jenny pocela upucawati mom frendu gogo-etu putem myspacea. gogo je inače i član owog foruma. i ja narawno bio happy zbog toga jer sada cemo i ja i gogo ljepo jedan dan ici zajedno gore u d.kraljewec kod swojih cura!! =)
gogo pitao narawno jenny njen broj ali ona rekla da trenutno nema mob jer joj je na poprawku.. ali da joj moze swatko toliko pisati na nellin broj. pa je tako i naprawio. jer asia,jenny i nella su bile skoro all the time zajedno..
i dosao je 17.12. i ja sam taj dan trebao otputowati u D.kraljewec kako bi proslawio swoj r-dan sa nellom =) ali to jutro kada sam trebao krenuti mi nella jawila da su joj roditelji uprawo jawili kako je njezin sin u bolnici u njemackoj i da mu bubrezi otkazuju.. Narawno nemam ja onda sta ici gore u d.kraljewec jer nella ce odmah isti dan otputowati u njemacku k swojem sinu. kako se nella brzinski spremala zaborawila je mob kod kuce.. a to mi i jenny jawila kasnije posaljiwsi sms poruku sa nellinog broja.. i onda mob ostao kod jenny pa su se ona i gogo par dana dopisiwali a i culi telefonski..
nella mi se jawljala iskljuciwo putem neta tj putem maila.. ono, sin joj u komi.. ja si mislio j#bote pa koliko sranja moze ta cura imati u ziwotu..
25.12. je trebao biti party u LJ tj massacrate i na taj party su se trebali widjeti Jenny i gogo ali, nella zamolila asiu i jenny da dodju k njoj gore u njemacku jer joj je tesko zbog sina.. ja se jos dok su putowali gore za njemacku se dopisiwao sa asiom ali na nellin broj jer joj one sada nose mob gore.. i stigle one u njemacku i jos mi nella gowori kako su poruke iz njemacke samo 40lipa ko i u HR..pa se mozemo i normalno dopisiwati..ja je pitao za roaming no ona da se ipak ne naplacuje..mozda je neka greska u sistemu mi ona gowori..
uglawnom jenny se trebala wratiti u HR za nowu godinu kako bi nowu godinu prowela sa gogo-etom, ali 2dana prije nowe mi nella poslala sms kako je jenny pregazio auto i ona se nalazi u bolnici u njemackoj i to u istoj bolnici kamo se nalazi i njezin sin.. pa j#bote koliko sranja se to dogadja tim curama..
i tako jenny nowu prowela u bolnici a asia i nella u nekom stanu sa njenim njemackim drustwom.. nella je swatko toliko mob pustila kod jenny kako bi se jenny i gogo mogli dopisiwati..
medjutim meni pocelo swe wise i wise smrdjeti ta spika sa nellom da je u njemackoj jer je NEMOGUCE da se ne naplacuje roaming iz njemacke.. a i na myspaceu sam widio kako se jenny sa nekim shajetom dopisiwala u komentarima kako je nowu prowela kod kuce.. a isto tako i za asiu wrijedilo.. kako cure mogu na myspaceu pisati da su nowu proweli kod kuce a one su zaprawo u njemackoj?? uspio ja saznati prezime od nelle i ime njezine mame i isao traziti na netu u imeniku pod jelena tizaj..to je ime njezine mame. nazwao ja taj kucni i jawila mi se pretpostawljam njezina baka.. pitam ja za nellu a ona meni kako owdje ne ziwi niti jedna nella i dali ja mozda mislim na danielu??a ma, ja si mislio oke i da ona meni taj broj.. 040-655162
ja nazowem jedno jutro taj broj i pogodite ko mi se jawi?? NELLA!!!!
ostao sam shokiran i sutio sam.. i ona poklopi..zowem ja opet kako bi se uwjerio da je zaista njen glas i opet mi se jawi ona ... i ona opet poklopi.. nakon par minuta me ona zowe jer je wjerowatno skuzila da sam ju ja to nazwao i ona meni kako je sada stigla iz njemacke..da me htjela iznenaditi ali da sam ju "kao" skuzio.. i da cemo se widjeti u subotu na TRB-a.. ja je pitam da kako mogla sina pustiti gore samog?a jenny i asia? a asia je ostala gore jer je ona tamo upoznala nekog crnca i da ce sa njime ziwjeti.. a jenny i dalje u bolnici ali da ona dolazi kuci 04.01.
ja poslao mail zatim asiji,nelli i jenny te sam ih optuzio kako one uopce nisu ni bile u njemackoj jer su mi neki ljudi "rekli" kako su nowu proweli kod kuce.. i odmah me one napale da skime sam to pricao i da ko je meni to rekao.. da nije mozda shajo??
da je on biwsi od jenny i da je on mentalni bolesnik i da njemu ne wjerujem nista.. narawno ja sa shajetom nisam nista ni pricao wec sam sam skuzio kako me lazu.. no ja ipak isao poslat shajetu req. da mi bude frend jer on ocito zna nesto sta asia,nella i jenny ne zele da ja saznam..
na kraju mi prizala nella da je ipak swe lagala.. da nije bila u njemackoj wec zamolila asiu i jenny da lazu za nju.. nella mi priznala da je na heroinu.. otkako je izasla iz bolnice se nawukla na dop i zato je uwijek izbjegawala da se nadjemo kako ja nebi otkrio u cemu je stwar..
ali da se radi nas zeli skinuti.. gogetu je swega bilo dosta i on odjebao swe tri iz swoga ziwota.. no ja i dalje ostao em zbog toga jer sam osjecao da mi one jos nesto skriwaju a em zbog toga jer sam i htio pomoci nelli da se skine sa dopa..
ja joj pitao dali je istina to za njenog sina?da je.da je on u njemackoj u bolnici.. medjutim roditelji od nelle se wratili kako bi njezina mama joj pomogla da se skine sa dopa.. tj drzati ce je zakljucanu u sobi i nece joj dati da izlazi iz kuce.. a Neo? kako on moze biti sam u njemackoj?? 3godisnjo djete samo u bolnici u drugoj drzawi??
a da je to neka posebna bolnica i extra se placa i pod nadzorom je 24h..