Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: OWNED (eee tojo tojo)  (Posjeta: 5165 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dirk23

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
OWNED (eee tojo tojo)
« : 31 Siječanj, 2009, 20:19:32 »
Ovo je copy paste, sa jednog foruma, kojeg isto posjecujem, pa odlucio da temu stavim i tu, pa kome je zelja, neka procita, i komentira, prica je jako zanimljiva  :glasses9:

Dragi moji ljudowi, owo je jedno upozorenje kako se trebate cuwati doticne osobe na owoj slici.. owa prica je krajnije komplicirana a i SHOKANTNA! odlucio sam sa owime izaci u jawnost kako nebi nastradali jos neduznih deckiju poput mene i ostali u owoj prici i ko zna koliko je jos ljudu u owo upleceno i prewareno..
Krenimo iz pocetka..

swe je pocelo krajem 6mj na portalu www.iskrica.com kada sam poceo spikati sa nekom "partyzanka".. na kraju se ispostawilo kako smo bili par dana ranije na istom partyu.. zamjenili smo brojewe (099-6941208) a i ona mi poslala swoju sliku na mail:
i tu smo stali..pa smo se malo culi pa malo nismo..ponekada i telefonski. a njezino ime je Nella i ona je sa Donjeg Kraljewca. u 8mj smo se trebali sresti prwi puta na jednom partyu u medulinu i ja sam narawno zbog toga bio full happy. taj dan smo se culi ali kasnije nawcer ni A od nje. nazwao sam je ali mob bio iskljucen =(
par dana nakon toga mi se jawila jedna njezina frendica - neka jelena isto preko iskrice i mi napisala kako je nella imala tesku prometnu nesrecu na putu prema medulinu te se nalazi u bolnici u Chakowcu. ja sam ostao shokiran i nazwao ju je no nije se jawila pa smo se malo dopisiwali pa mi swe ispricala.. imala dakle nesrecu sa biwsim deckom dok su bili na motoru. taj njen decko je inace neki Roby. a on ju napustio jer je bio nabrijan tj na tripu. i tako smo se poceli nella i ja cuti swaki dan jer mi narawno bilo full kriwo sto joj se dogodila ta nesreca. htio sam pomoci.. pricala mi kako ne ziwi kod kuce jer ima sranja sa swojim ocem a nema bas niti lowe.. pa sam joj ja ponekad slao cak i bonowe kako bi imala lowe na mobu da bismo se dopisiwali.. ono, htio sam pomoci..
na kraju se ta njezina frendica jelena pojawila jedan dan u bolnici te joj poklonila laptop pa je sada i nella sa bolnice imala i net pa smo se i putem neta culi.. malo mi bilo cudno da dozwoljawaju net iz bolnice no ajd..nisam isao za tim prewise.. pa mi goworila kako radi taj myspace no jos uwijek nije u funkciji.. ja je pitao adresu, no rekla mi da ce mi dati adresu tek kada dowrsi myspace.. a znate i sami kako se moze osobe na myspaceu pronaci putem mailadrese? ja utipkao njezinu mailadresu i dosao je owaj profil. ja pogledao malo taj profil i widim slicnosti sa nellom, ali owdje pise kako ima 21god a meni nella rekla da ima 23god.. pa je isao pisati toj curi, ona mi odgowori, kako nije to nella wec njezina jedna starija prijateljica koja se zowe jenny/just me<333 .
ali da su ona i nella jako slicni..aha si ja mislio..
kasnije sam isto stupio u kontakt i sa tom nekom asiom , inace poznata kao "magic shroom from ravefairy" a to je i ta osoba na wrhu owog bulletina.. cesto sam se znao dopisiwati sa jenny i asiom putem myspacea..

wratimo se nelli.. kako smo se swe cesce i cesce culi ona meni na kraju priznala nesto sta ja nisam znao a to je da ima sina od 3god!!
i to sa tim robyem skojim je imala prometnu nezgodu.. ali da on nikada nije to djete ni priznao i bla bla.. sin joj se zowe Neo i cak mi njegowu fotku poslala.. Ali neo ne ziwi sa roditeljima wec ziwi sa njezinim starcima jer ona nije sposobna se brinuti zbog njega.. jer ima sranja sa drogom a nema niti lowe da se brine o njemu.. ja si mislio ajd, pa nije kraj swijeta sto ima djete.. nella i ja se swe wise i wise zblizili i priznala mi je kako se zaljubila u mene i ja wam necu lagati ali zaljubio sam se i ja u nju.. nisam je nikada u ziwo widio ali nesto se medju nama stworilo.. em smo se culi swaki dan i nekako smo postali bliski..zawolio sam je..
Nella je izasla iz bolnice i onda je dosao red da odem ja u D.kraljewec kod nje da je posjetim i wise puta da cu doci ali swaki put bi nesto iskrsnulo tj uwijek bi ona smislila neki izgowor.. poslije mi i rekla kako ima welikih sranja sa swojim starcem koj ju zna tuc a i prijeti da ce putem suda zabraniti da wise widi swog sina.. j#bote, pa koja sranja ta cura ima u ziwotu i bilo mi ju je swe wise i wise zao.. na kraju njezini starci odlucili se preseliti u njemacku ali dogoworili su se kako ce ipak nella swatko toliko moc posjetiti swoga sina.. a nella se zatim seli u kucu od njenih roditelja posto oni wise ne ziwe u kuci..

opet dosao red da se widimo na jednom partyu ali opet neki izgowor nasla.. da ide taj wikend u njemcku itd.. ono uglawnom uwijek nesto.. i meni wec to postalo cudno.. j#bote, pa sta nikada da se widimo??
a u medjuwremeu sam se swe wise i wise skompao sa magicshroom/Asiom
i
just me/jenny

ali ja bas nikada se nisam cuo sa njima putem moba wec samo neta a nisam niti imao njihowe brojewe..osim od nelle..

pa se kasnije tj pocetkom 12mj jenny pocela upucawati mom frendu gogo-etu putem myspacea. gogo je inače i član owog foruma. i ja narawno bio happy zbog toga jer sada cemo i ja i gogo ljepo jedan dan ici zajedno gore u d.kraljewec kod swojih cura!! =)
gogo pitao narawno jenny njen broj ali ona rekla da trenutno nema mob jer joj je na poprawku.. ali da joj moze swatko toliko pisati na nellin broj. pa je tako i naprawio. jer asia,jenny i nella su bile skoro all the time zajedno..
i dosao je 17.12. i ja sam taj dan trebao otputowati u D.kraljewec kako bi proslawio swoj r-dan sa nellom =) ali to jutro kada sam trebao krenuti mi nella jawila da su joj roditelji uprawo jawili kako je njezin sin u bolnici u njemackoj i da mu bubrezi otkazuju.. Narawno nemam ja onda sta ici gore u d.kraljewec jer nella ce odmah isti dan otputowati u njemacku k swojem sinu. kako se nella brzinski spremala zaborawila je mob kod kuce.. a to mi i jenny jawila kasnije posaljiwsi sms poruku sa nellinog broja.. i onda mob ostao kod jenny pa su se ona i gogo par dana dopisiwali a i culi telefonski..
nella mi se jawljala iskljuciwo putem neta tj putem maila.. ono, sin joj u komi.. ja si mislio j#bote pa koliko sranja moze ta cura imati u ziwotu..
25.12. je trebao biti party u LJ tj massacrate i na taj party su se trebali widjeti Jenny i gogo ali, nella zamolila asiu i jenny da dodju k njoj gore u njemacku jer joj je tesko zbog sina.. ja se jos dok su putowali gore za njemacku se dopisiwao sa asiom ali na nellin broj jer joj one sada nose mob gore.. i stigle one u njemacku i jos mi nella gowori kako su poruke iz njemacke samo 40lipa ko i u HR..pa se mozemo i normalno dopisiwati..ja je pitao za roaming no ona da se ipak ne naplacuje..mozda je neka greska u sistemu mi ona gowori..
uglawnom jenny se trebala wratiti u HR za nowu godinu kako bi nowu godinu prowela sa gogo-etom, ali 2dana prije nowe mi nella poslala sms kako je jenny pregazio auto i ona se nalazi u bolnici u njemackoj i to u istoj bolnici kamo se nalazi i njezin sin.. pa j#bote koliko sranja se to dogadja tim curama..

i tako jenny nowu prowela u bolnici a asia i nella u nekom stanu sa njenim njemackim drustwom.. nella je swatko toliko mob pustila kod jenny kako bi se jenny i gogo mogli dopisiwati..
medjutim meni pocelo swe wise i wise smrdjeti ta spika sa nellom da je u njemackoj jer je NEMOGUCE da se ne naplacuje roaming iz njemacke.. a i na myspaceu sam widio kako se jenny sa nekim shajetom dopisiwala u komentarima kako je nowu prowela kod kuce.. a isto tako i za asiu wrijedilo.. kako cure mogu na myspaceu pisati da su nowu proweli kod kuce a one su zaprawo u njemackoj?? uspio ja saznati prezime od nelle i ime njezine mame i isao traziti na netu u imeniku pod jelena tizaj..to je ime njezine mame. nazwao ja taj kucni i jawila mi se pretpostawljam njezina baka.. pitam ja za nellu a ona meni kako owdje ne ziwi niti jedna nella i dali ja mozda mislim na danielu??a ma, ja si mislio oke i da ona meni taj broj.. 040-655162
ja nazowem jedno jutro taj broj i pogodite ko mi se jawi?? NELLA!!!!
ostao sam shokiran i sutio sam.. i ona poklopi..zowem ja opet kako bi se uwjerio da je zaista njen glas i opet mi se jawi ona ... i ona opet poklopi.. nakon par minuta me ona zowe jer je wjerowatno skuzila da sam ju ja to nazwao i ona meni kako je sada stigla iz njemacke..da me htjela iznenaditi ali da sam ju "kao" skuzio.. i da cemo se widjeti u subotu na TRB-a.. ja je pitam da kako mogla sina pustiti gore samog?a jenny i asia? a asia je ostala gore jer je ona tamo upoznala nekog crnca i da ce sa njime ziwjeti.. a jenny i dalje u bolnici ali da ona dolazi kuci 04.01.
ja poslao mail zatim asiji,nelli i jenny te sam ih optuzio kako one uopce nisu ni bile u njemackoj jer su mi neki ljudi "rekli" kako su nowu proweli kod kuce.. i odmah me one napale da skime sam to pricao i da ko je meni to rekao.. da nije mozda shajo??
da je on biwsi od jenny i da je on mentalni bolesnik i da njemu ne wjerujem nista.. narawno ja sa shajetom nisam nista ni pricao wec sam sam skuzio kako me lazu.. no ja ipak isao poslat shajetu req. da mi bude frend jer on ocito zna nesto sta asia,nella i jenny ne zele da ja saznam..
na kraju mi prizala nella da je ipak swe lagala.. da nije bila u njemackoj wec zamolila asiu i jenny da lazu za nju.. nella mi priznala da je na heroinu.. otkako je izasla iz bolnice se nawukla na dop i zato je uwijek izbjegawala da se nadjemo kako ja nebi otkrio u cemu je stwar..
ali da se radi nas zeli skinuti.. gogetu je swega bilo dosta i on odjebao swe tri iz swoga ziwota.. no ja i dalje ostao em zbog toga jer sam osjecao da mi one jos nesto skriwaju a em zbog toga jer sam i htio pomoci nelli da se skine sa dopa..
ja joj pitao dali je istina to za njenog sina?da je.da je on u njemackoj u bolnici.. medjutim roditelji od nelle se wratili kako bi njezina mama joj pomogla da se skine sa dopa.. tj drzati ce je zakljucanu u sobi i nece joj dati da izlazi iz kuce.. a Neo? kako on moze biti sam u njemackoj?? 3godisnjo djete samo u bolnici u drugoj drzawi??
a da je to neka posebna bolnica i extra se placa i pod nadzorom je 24h..

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: OWNED (eee tojo tojo)
« Odgovori #1 : 31 Siječanj, 2009, 20:21:24 »
u medju wremenu mi se jawio taj shajo.. prwo se malo bojao pa smo isli na msn.. ja sam ga zamolio da mi kaze nesto wise o tim curama.. o jenny, asiji i nelli.. on meni da sam ja tu mnogo toga pobrkao i da se one ne zowu tako.. pa me nazwao i rekao par stwari zbog cega sam ja jos dan danas u shoku!!!
Nella tj osoba sa owog broja - 0996941208 nije nella wec jelena..a ta jelena je zaprawo ta just me/jenny sa myspacea.. kako?sta?gjde???? meni nista jasno..
i onda meni shajo rekao kako je on wec 2god u kontaktu sa tom curom koja se meni predstawila kao nella a njemu kao jelena.. swe iste spike i swe iste fore kao meni.. nisu se nikada mogli widjeti jer bi uwijek smisljala neki izgowor.. bolnica, zatwor itd itd... dakle mi smo se istowremeo culi sa jednom te istom curom..ja sam u owome 6mj a shajo 2god!!!!!
a gogo se cuo sa istom tom curom samo sto se meni i njemu predstawaljala kao jenny.. dakle jenny i nella u cjeloj owoj prici su jedna te ista osoba!!!! owo me totalno bacilo u shok!!!!
istowrmeno se cula sa nas tri.. a sta je najbizarnije osoba na tim fotkama koja se predstawlja kao nella i jenny uopce nisu one wec su to nepoznate osobe sa neta..

a sada NAJWECI shok cjele owe price..
magicshroom/Asia
ili jelena kako se predstawljala Shajetu i wama ostalima nemam pojma koje ime je zaprawo Nella i jenny..
Dakle swe owe cure u owoj prici su jedna te ista osoba!!!!
a to su swe - magicshroom/Asia!!!

ja sam i dan danas u shoku, neznam dali ste primjetili ali magicshroom/Asia wec danima tj od 08.01. se nije pojawila na myspaceu. ko sta nije ni jenny a ni nella mi se nije jawljala putem neta..zasto?? jer se usrala od straha sto je razotkriwena i ta mala sigurno wise ne dodje na net..

ja sam se cuo sa nellom zadnji put u nedjelju i tada mi pricala kako je jos uwijek zatworena u sobi..skida se sa dopa i taq.. par minuta nakon toga sam se cuo sa shajetom prwi puta i nelli poslao sms da odjebe iz moga ziowta te da sam otkrio kako je ona i jenny jedna te ista osoba..ona me opet napala kako sam se sigurno cuo sa shajetom i da joj je wec dosta optuzbi te da je sada fakat medju nama gotowo..
ja joj napisao da je bolesna da kako moze tako?? wuc nas 3decka za nos?? da nije istina, isto jenny je narkicka i da su oboje na dopu.. pa joj ja na to napisao - a cudno da je shajo sada pred 15min dobio sms od tebe..
tada je napisala kako se samo swe zajebawala i da ona to radi tako sa deckima i da swe zaborawim i idemo dalje nasim ziwotima..
ja joj napisao ja owo sigurno necu zaborawiti te da mi je uzela 6mj moga ziwota a shajetu 2god!!! owo wise nije igra we su owo ozbiljne stwari..
ona da sta joj ja sada prijetim i da ce me prijawiti..
ja njoj: samo ti mene prijawi a MI cemo tebe..
napise ona da je glupa i blesawa i da joj oprostim swe ali me moli da joj ne priredim probleme i da nece wise nikda nekoga tako wuci za nos..

tu smo stali.. od tada je nisam cuo..proslo je 2dana..
razmislajo sam malo o owome i ja mislim da je zaista njabolje kako owo objawim owdje u bulletinu a owaj bulletin cu pisati swaki dan kako bi se znalo o kakwoj je owdje osobi rijec te sam siguran kako je jos nekoga wukla za nos.. owa cura tj magicshroom/Asia je ocito da pati od nekog poremecaja licnosti te ima wise licnosti..za nju se zna da uzima LSD jako cesto a schichofrenija se jawlja ako prewise uzimas LSD.. a i wi koji ste joj gledale u profil se jasno i glasno widi kako pusi trawu itd itd..a neki je i znaju kao jedna od wecih dilerica warazdinske i medjimurske zupanije.. a dilala je Ecstacy.. pogotowo u EX-u u WZ..
objawiti cu i njezine brojewe telefona i kao jos neko ima posla sa njom neka ju se cuwa jer ta cura je bolesna..
i owo sam stawio iskljuciwo zato jer ne zelim kako bi jos neko nastradao kako smo nas trojica nastradali..
owo nije zajebancija, owo je igranje tudjim osjecajima i owu osobu bi trebalo zatworiti..
mislim ici takwe spike prodawati pa kako neces tu osobu zawoljeti??makar putem moba i neta..
a shajetu isfurala kako ima kcer od tri godine..
ljudi slobodno mi se jawite, meni ili shajetu ili gogetu

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
« Odgovori #2 : 31 Siječanj, 2009, 20:22:07 »
pa cemo wam reci sta god was jos zanima a ewo jos jednom brojewe od magicshroom/Asia
0996941208
0992165137

koliko smo skuzili ona se zaprawo zowe Jelena Tizaj...

dakle owo se swe radi o jednoj te istoj osobi!!!!!
bolestan um...

neki mi se mozda smiju kako sam uspio pasti na takwu foru ali wi sa tom curom niste razgowarali telefonski.. nakon par mj narawno da sam postao sumnjiw u swe..zato sam je i otkrio da sere.. ali da sere owoliko i glumi swoje nepostojece prijateljice me zaista shokiralo.. zelis osobi pomoci i meni nije bilo sumnje da bi jedna osoba swe owo lagala o sebi..j#bote toliko sam upoznao ljudi sa neta i NIKADA nije bilo nikakwih problema!!! meni nella nikada swoju fotku nije ni slala osim te fotke di je ta plawusa.. kada god bi je pitao da mi posalje jos koju fotku uwijek mi goworila kako se ne woli slikati wec cemo jednom se widjeti uziwo.. a ta slika je malo starija - 2-3god..
sa nellom se cuo putem moba i snjom razgowarao a sa asiom i jenny putem myspacea.. jos mi nella bezbroj puta poslala sms kako su sada njih 3 wani u nekom kaficu i cugaj u i taq.. ma kome niti padne na pamet pomisliti da je swe to jedna osoba???
owo zaista bolesno i ja sam ne mogu wjerowati da se owo dogodilo..

ps: ewo sto je jenny poslala shajetu kada je pomislila kako smo se shajo i ja culi: (CITAJTE ODOZDO)

sorry ali tip se docepo mog broja telefona od doma a nije imao ga otkud doboti rekao mie dosta stvari koje je mogao cuti samo od tebe...sam da znas..i da opravdano sam popizdila..

----------------- Original Message -----------------
From: shajo
Date: Jan 3, 2008 7:04 AM

boli me k**ra*.. ja znam shta je istina a tvoji "prijatelji" shire dezinformacije.. samo im vjeruj.. i odjebi s takvim glupostima.. ne zanimash me ni ti ni tvoj mali svijet lazi i prevara.. prevrshila si svaku mjeru.. nechu ti vishe odgovarati ni na kakve poruke ili pozive pa se nemoj ni truditi pisati.. dosta mi je toga da me optuzujesh za notorne gluposti..
pozdrav i TEBI sretno..

From: **JuSt mE**&lt;333**
Date: Jan 3, 2008 2:37 PM

cek ti fakat nisi rekao nishta?

Date: Jan 3, 2008 6:33 AM

ne.. nisam srao po tebi.. nemam pojma o chemu prichash.. i tak si me napala da nemogu vjerovati..
"prokleta ljubomorna picko kaj se mijesas u ono kaj neznas?" &lt;---- otkud ti pravo da me tak prozivash? i ta shema oko ljubomore.. malo si previshe umishljash.. i po kome sam to srao? nek mi se osobno obrati pa da chujem..
Date: Jan 3, 2008 2:07 PM

moi frend mie reko da si srao po meni po netu....i nemoj negirati jer mi je on to rekao..je to istina shajo?samo mi to reci jer akoje uzasno si me povrijedio i slomio si nesto oko cega se vec dugo trudim

Date: Jan 3, 2008 6:02 AM

o chemu ti molim te prichash? koga maltretiram? po kome serem? pobrkala si ti neshto.. i to malo gadnije..

Date: Jan 3, 2008 1:22 PM

prokleta ljubomorna picko kaj se mijesas u ono kaj neznas?ti uopche neas pojma kakvo si sad sranje napravio sjebao si iznen,,adjenje ovaq sad cu ti nesto reci....vise nikad u zivotu ne maltretirajj moje frendove6,,ne seri po moim frendicama&vise nikad mi se ne javljaj zaboravi da sam uopce ziva....ochito fakat neas drugo kaj raditi nego visiti po netu..molim te ostavi nas na miru i vise nikad se ne javljaj nadam se da sam bila jasna...umalo mi sjebao nest veliko...al nisi jer kad neko ima prave frendove koi sve kuze i razumiju nie bed.....ti si sj#bo sam sebe....a nas neces i pusti nas...SRETNO

Date: Dec 26, 2007 9:58 AM

malo si pukla ti? ha?

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #3 : 31 Siječanj, 2009, 20:25:12 »
ja to ne citam da ga jebes
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #4 : 31 Siječanj, 2009, 20:26:13 »
koje gluposti...
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
  • Live to ride, ride to live.
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
« Odgovori #5 : 31 Siječanj, 2009, 20:32:05 »
isuse....kao da čitam lektiru, dosadno,dugačko.  A štaš...lik nije znao, sva sreća da zna za myspace
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
« Odgovori #6 : 31 Siječanj, 2009, 20:32:27 »
covijeku se to stvarno desilo, jer ga znam iz viđenja, procitaj, pa komentiraj, nije izmisljeno.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #7 : 31 Siječanj, 2009, 21:49:36 »
bzvz jbt strasno glupo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa procitao sam zacudio se i to je to bzvz utrosenih 10 minuta citanja...ovaj lik je panglu teskiiiiii   pa kud ces 6 mjesec dopisivat se stom glupacom i da ih ima 3 u 1 ili 6 u 1 nebi se dopisivo snjom.netreba butru prebit vec lika jer je kreten glupan torba tocak glupost gllluuuuuuuuuuuuupppppppp jeeeeeeeeee

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #8 : 31 Siječanj, 2009, 21:54:07 »
Može neko ukratko napisat o čemu se radi  :toothy9: ?
Potpis

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #9 : 31 Siječanj, 2009, 22:00:44 »
evo ja sam isto procitao,ja bi je odje*ao vec puno prije. napisao si da si se trebao nac s njom bar 5 puta a ona nije mogla nijedamput,vec tu vidis da mulja nesto. taman kad se trebate nac nesto iskrsne :icon_scratch:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #10 : 31 Siječanj, 2009, 22:07:49 »
bzvz jbt strasno glupo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa procitao sam zacudio se i to je to bzvz utrosenih 10 minuta citanja...ovaj lik je panglu teskiiiiii   pa kud ces 6 mjesec dopisivat se stom glupacom i da ih ima 3 u 1 ili 6 u 1 nebi se dopisivo snjom.netreba butru prebit vec lika jer je kreten glupan torba tocak glupost gllluuuuuuuuuuuuupppppppp jeeeeeeeeee
upravo tako, 5 puta je udrilo auto i te seme, daj molim te kome ona plete mrezu  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
prepozna se da sere skoro pa na pocetku texta, ali da lika vuce za nos 2 godine.. taj je jos blesaviji od nje
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #11 : 31 Siječanj, 2009, 22:25:35 »
Sto je pjesnik htio reci?  :icon_scratch:

A dobro istina vidim da vas je shebalo, ali mislim da nije u redu objavljivat broj ovako javno i ime...  :dontknow: cisto moje misljenje, jer to sto je napravila je krivo i to sve, ali kako mi to mozemo znat, glupo je ovako prozivat nekoga po imenu i blatit ga...

Pozz  :hello:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #12 : 31 Siječanj, 2009, 22:30:20 »
kaj baš moram pročitat  :toothy3:
Potpis

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #13 : 31 Siječanj, 2009, 22:48:32 »
kaj baš moram pročitat  :toothy3:

:toothy9: Ugl. koliko sam ja skuzio (vjerovatno ne najbolje) radi se o tome da je ova cura tu izigrala 3 decka za zezanciju,,, jednog je vozala 2 god, drugog 6mj, a treceg,,, neznam.
I sad isto ta zenska se predstavljala njima kao jos 2 druge cure jel ?  :toothy3:

Znaci 1. momak je 2god komunicirao s tom curom, 2. 6mj (ali mu se ta ista cura koja se dop s 1. predstavila kao neka tamo, i glumila i 3. vec kad je tu ono usput...)

Tako nesto, neka neko malo to bolje, ne ide me bas vidim  ;D  :icon_thumright:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #14 : 31 Siječanj, 2009, 23:04:00 »
koji naivci...  isla je zivit s crncem.. lol..

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #15 : 01 Veljača, 2009, 02:00:08 »
ja bi je naso da ga jebes i isjeko macetom :laughing6: ovo je najgore kad se neko poigrava tudjim osjecajima... nije nimalo u redu...ak sam dobro skuzio jer sam malo nesta procitao...ali lik je teeeski glupson...zaljubio se u curu sa neta :laughing6:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #16 : 01 Veljača, 2009, 02:22:10 »
a da bi uopce trazia curu priko neta moras bit ajme..

a da ne govorin kako moras bit glup i naivan da ti ove sheme prodaje  :angry7:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #17 : 01 Veljača, 2009, 02:22:56 »
nisam ni citao ni necu jer vidim komentare

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #18 : 01 Veljača, 2009, 08:44:02 »
To je možda neka klinka koja se sa frendicama zafrkavala preko neta i došla na ideju da sj*** nekog glupsana. Sjećam se kad smo bili klinci, frendica je to radila preko neta. Još su Dial-Up modemi bili u igri  :toothy12:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #19 : 01 Veljača, 2009, 08:56:45 »
dial-up hahahaha zvuci tak onestvarno i smijesno!  :laughing3: