Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nije mi jaso kako ti se radilica užarila??ako si ostao bez vode termo grupa bi se sjebala a ne radilca...svašta :dontknow:mislim da nemože tolka temp.preć s klipa na radilicu...
Citat: area mf - 29 Siječanj, 2009, 16:04:25nije mi jaso kako ti se radilica užarila??ako si ostao bez vode termo grupa bi se sjebala a ne radilca...svašta :dontknow:mislim da nemože tolka temp.preć s klipa na radilicu...
radilica ode kad ostaneš bez ulja a ne vode...
e ovaj area mf nije normalan majke mi moje
Citat: vpucko - 29 Siječanj, 2009, 16:52:33e ovaj area mf nije normalan majke mi moje a zašto??ok nisam normalan al ako tko da logično objašnjanje kako je radlica popušila zbog nedostatka vode svaka mu čast...
Ajde nek mi neko za ozbiljno kaže kak je to tu moglo pohrđavit? Radilica je stara godinu dana. S druge strane to mi je dokaz da nije propišo semering, ali svejedno od kuda hrđa
Citat: dhorvat - 29 Siječanj, 2009, 17:24:00Ajde nek mi neko za ozbiljno kaže kak je to tu moglo pohrđavit? Radilica je stara godinu dana. S druge strane to mi je dokaz da nije propišo semering, ali svejedno od kuda hrđa vlaga
kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxu[/quoteja sam na runneru imao 50 tkm a uzo sam ga sa 9...
Citat: robert - 29 Siječanj, 2009, 17:45:12kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxuja sam na runneru imao 50 tkm a uzo sam ga sa 9...
kad bi ti stvarno crkla radilica onda bi nova bila skuplja nego tvoj kompletan rox vrjedi. majke mi to treba napraviti, preko 60000km na jadnom roxu