Nemam ja nikakve provokativne namjere ni tu ni nigdje na forumu samo si ti krivo shvatil jbg i neda mi se natezat s tobom bezveze jer ti ćeš uvijek tvrditi jedno ja ću tvrditi svoje i samo će bit usran cijeli topic i niš više,a michele je ok ko i gazda foruma eladio zato bi bilo najbolje da se prestanemo svađat i gotovo eto pozz uživaj
Ja se nigdje nisam svadjao nego ne volim kad neko pljuje po nekom radu a ne argumentira svoje tvrdnje do kraja.
napisao si da su timinzi losi. ok prihvacam kritiku
ali zasto su losi nisi napisao!
isto tako i za spuh.. podsmjehujes se 2 t spuhu na 4 t motoru. a vec sam valjda 10 puta napisao da je to bio klasicna cijev koja je bila uvarena u vanjski plast 2 t spuha(radi izgleda).
dakle grana je isla skroz ravno iza do zavrsne(savijene)cijevi) i prigusivac je sluzio samo za prigusenje zvuka. dakle konus midsection i protukonus je bio sminka i preseravanje!
sto se tice paljenja.
paljenje nema blokadu nego uzasno retardira
na 7500 okretaja baca 25 stupnjeva poslje gornje mrtve tocke iskru.
malossi cdi to malo popravi i stvar ode na 22 stupnja dok sa leonelli strujom to bude 18 stupnja.
e sad leonelli struja je skupa tako da je najbolja opcija malossi cdi plus kajla od topa koja pomakne kut jos za 3 stupnja pa dobijes 19 stupnjeve(gotovo kao leonelli).
nadam se da cemo odsada imati prijateljske odnose kako imam sa svim clanovima ovog foruma sto ti uostalom i mogu potvrditi clanovi i da cemo pomagati jedni drugima a manje kritizirati.
evo ti jedan primjer
recimo volim clana goki SP(nije gay izjava) zato sto konkretno pita zasto kako i di i ja mu na to argumentirano odgovorim. ako se ne slaze on opet pita ja mu pokusam objasnit svoje videnje stvari.on se na kraju ili moze sloziti samnom ili nemora. i kraj price.
ja svoje znanje vrlo rado djelim i podjeliti cu sa svima koji su na forumu jer sam svasta prolazio i tesko dolazio do informacija i svega ostalog glede tehnike / tuninga skutera.
niti u jednom trenu mi nije namjera biti kompeticijska dakle natjecateljska s bilo kime(topic moj je bolji moj je brzi ili nesto slicno).