Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gluposti tijekom pijanstva  (Posjeta: 4819 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Odg: Gluposti tijekom pijanstva
« Odgovori #20 : 12 Siječanj, 2009, 01:12:59 »
alaa bas sam se lijepo nasmijao ,suze mi idu  :toothy12: :toothy12:
i na snitu kruha mu namazem marmeladu  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

a hebiga.. sve je to alkohol

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #21 : 12 Siječanj, 2009, 01:17:04 »
prije par dana isli kuci pjeske iz grada i ovi pricaju o pohanom siru i ja majmun zatripo na taj sir i dosao ciku nasipao pol litre ulja u tavu (mislio da se to pece ko pomfri) i nista ja sve to stavim u jaja pa u mrvice bacim na ulje a ono one krusne mrvice upile ulje i na kraju to pijan jeo.samo ulje aaaaaaaaaaa bio gladan ko smece i pojeo sve i muka me uvati i ja na to jos jogurta i sve po kuhinji izrigam...viljamovka rulz
..

pa jednom sam se od sljive razbio ko levat i dodjem ciku takav pijan a zeludac mi u grlu..i tjera me rigat i nestignem u wc i izrigam se na trosjed u dnevnom boravku i nastavim u wc tamo rigat..ujutro u 6 h stara me budi ovo ono vjeko ko je to rigo (soba smrdi po mrtvim meksikancima) a ja ma ja nisam hahaha a ono neka salama,jogurt,ma sve fuj smrdi aaaaaaa moro sam sve to spremat a jadan ja  :toothy12:
ja ni ne pokusavam doc do wc-a , odma otvorim prozor kad dođem doma i sam kroz njega odma u cvjetnjak  :drunken_smilie:
to je vec ispraksano  :toothy12:

ja sam bio pijan miljun puta al sam u životu povračao samo 3 puta!

1. jako, jako puno popio i svašta izmješo.. pili 22 sata u komadu.. ispovračao sam se frendu po autu
2. popio kod susjeda 2 gemišta. ŽIVI OTROV! stavio nove tapete u sobi po zidu! drugi dan došli malari i pofarbali sobu
3. kad je frednu rodila cura.. jebeno pijani.. popio sam oko 30 + bambusa i onda nekoliko đeki koli, i zeksao jedno 10 red bull vodki i izbljuvo se ko majmun..

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #22 : 12 Siječanj, 2009, 01:26:42 »
Evo da i ja sta spricam...Srednja skola exkurzija u umagu...bili moja skola i jos jedno 10 skola ..bila i skola iz njemacke nakakva i iz hr iz srb...i uglavnom mi smo upoznali njemica nekakvih i sprijateljili se sa ovima iz hr ...da idemo udarat ove iz srb ...ko pjano sve ba ko letve...nema sta se nije pilo...i odemo nas 4 kao do sobe nesto da uzmemo...zalutamo negdje i odemo kod ovih iz srbije tamo ..kao one kucice male pa imaju po 2 sobe unutra i mi tamo..upoznamo se sa likovima..jos cura bilo..sjedili mi pijemo...kad izaso lik jedan na balkon i poce se derat evo dosli da se udaraju nekakvi..ja na balkon kad moja cijela skola i jos jedno 50 ovih iz hr ...udaraju se sa njihovih jedno 100....a ovaj glupan pored mene pocne se derat...pa vidi ono nasa skola...a njih 10 u sobi...ja zgrabio metlu nekakvu :D i samo poceo mahat onom metlom...pukla je na vise komada :D ono pjan onako ja osjetim da ona udara nekog lomi se ...i mi odatle svi poskacemo kroz balkon i nastavimo se dole sa ovima tuc...a ovi nasi ono jbt gledaju znaju nas a mi medju njima odakle to sad :D cude se   ..i hajde dodje tu nenakvi stariji ljudi jedno 20 pocnu galamit i mi svako na svoju stranu...i sad se mi nafurali..hajmo uzet Digitalnu kameru i ponovo se vratit i tuc da snimamo....i na prelazu kod jednog mosta...jedan nas pocne furat nesmijemo skocit u vodu...a nas sigurno bilo jedno 100..a tempratura je bila takva da smo  u zimskim jaknama napolju hodali....i mi svi onako ko je bio pjan nas jedno 50 sa mosta u vodu...ja sam tek sutra dan skonto da mi je u dzepu bila 3 moba..jedan moj ,2 od drugova..digitalna....ipod :D kljuceva ...novcanik....svasta nesto...nikad nista nije proradilo sem mog mobitela...bila nokia 6630 :D kljuceve nisam naso..novcanik sav mokar i sve u njemu :D i sutra dan smo tek skontali odakle frendu preko lica crna linija ....kad ono skontasmo od one metle sto sam ja maho :D ....eto od mene toliko ..ima svasta jos stvari ali da ne pricam
« Zadnja izmjena: 12 Siječanj, 2009, 01:29:33 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #23 : 12 Siječanj, 2009, 02:43:14 »
UU koliko ima mojih sranja neda mi se pisat , ali redovito svaki put kad se napijen ocrnin se svjetski
Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #24 : 12 Siječanj, 2009, 04:27:27 »
ja sam prestao cugat osim one rakije prije rucka obavezno da se apetit otvori.i mozda pivo tu i tamo.ali mogu popit ne previse nego dovoljno.a rigam na silu da lakse spavam 2 prsta i postedim se mucnine za sljedeci dan.

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #25 : 12 Siječanj, 2009, 07:14:26 »
napio se ja i reko frendovima da me ostave malo prije kuće,da dođem sebi i izrigam se ako treba,bio je snijeg i tak prošetam malo po susjedstvu i ugledam izborni plakat Ivo Sanader odvalim se smijat na samu ideju šta ću uradit, skinem plakat, stavljam dva prsta da se ispovraćem po njemu i neće i fino k**ra* van i izpišam se po njemu  :toothy12: slikam to mob da imam uspomenu, vidim neka drva poslagana a to preko neke velike ograde i ideja da ja to srušim, popnem se preko ograde i upadem u snijeg i tak ležo 5 min i smijo se sam sa sobom, ustanem se porušim ta drva i kad sam se vraćo preko ograde opet upadem i onda odem kući tam sam se u kantu za smeće izrigo  :drunken_smilie: zatim u krevet na spavanje jer sutra novi dan za Pit  :toothy9:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #26 : 12 Siječanj, 2009, 08:38:53 »
ko klinac sam pio i radio gluposti, sad pijem iz potrebe i gušta i pametno, haha..

Offline ...:::Masla:::...

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: SR 150
« Odgovori #27 : 12 Siječanj, 2009, 11:14:42 »
na maturalcu 7 dana pili i nisam spavao 6 dana i noći i jednom prilikom sjeo i zapalio cigaru,kako sam bio preumoran samo sam zaspao na sjedečki i cigarom zapalio hlače hehehhe

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #28 : 12 Siječanj, 2009, 11:38:19 »
Matura .....sjecam se samo da sam uzeo bocu i nagnio....krenio prema jednom sjeru sa drustvom ,.....par sati kanije budim se na drugom kraju nigdje nikog (osim jednog frenda isto ubijeng) neznam nista ,izgubljen i dezorjentiran ,smrznut sa strasnog glavoboljom.

Savjet ako neznate piti naucite ili ne pokusavajte..... i nikada ne piji sam!

Offline Iva

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Ženski
  • kissssi :)))
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Forum za sve
  • Mjesto: Bedekov?ina
  • Moj Skuter: Sym Orbit 50
« Odgovori #29 : 12 Siječanj, 2009, 11:41:35 »
na maturalcu 7 dana pili i nisam spavao 6 dana i noći i jednom prilikom sjeo i zapalio cigaru,kako sam bio preumoran samo sam zaspao na sjedečki i cigarom zapalio hlače hehehhe

::) :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #30 : 12 Siječanj, 2009, 12:24:23 »
bio sam puno puta pijan..

neda mi se pisat..ugl. bio sam pijan  :laughing6: :laughing6:
Frajer pere zube petardama ...