jbt šta se ti pjeniš odma nekužim te
valjda ti poznaš svoj motor bolje od nekog ko je načua da je strina od babine tetke iz australije rekla da ti je motor krš.
skida si plastike, ako nema nijednog polomljenog nosača, plastike nisu varene, nosači plastika na rami nisu iskrivljeni, ide pravo kad pustiš ruke ne pleše...zaboli te kita šta drugi govore ako ti motor valja...a nisi valjda kreten da sam nemožeš prosudit.
i nemaš šta tražit lika koji ti je proda motor...niko te nije tira da ga kupiš. nemožeš danas nikom virovat...svi ti oće uvalit brokvu.
kupia san i ja motor s kojeg navodno nikad nije padano...a da je padano to san vidia odma...kad san pita gazdu on se pravi lud kaže da mu ga to bura bacila...je moj k**ra* hehe...al vidi se da je samo kliznija malo pogreba plastike i to je to...nijedan nosač nije bia slomljen ni varen...a i vidia san motor prije nego je pituran pa mi je drugačije bilo...
možeš nalemat eventualno toga ko sere naokolo da ti je motor kršina ako nije...vjerovatno neko malo ljubomorno govance koje vozi svoj k**ra* i nikad motora nije vidia