Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kako da prodam svog roxa?  (Posjeta: 14115 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
Odg: Kako da prodam svog roxa?
« Odgovori #20 : 12 Siječanj, 2009, 11:25:44 »
Samo polako  nije problem u skuteru ,problem je sto ljudi nemaju para ,pogotovo sada preko zime ,grijanje racuni ,docesi nove ,neizvjenost na poslu i slicno.... cekaj malo koji mjesec da se stanje stabilizira ,znam da trebas pare ali kada prodajes moras racunati na to da za prodati treba vremena!

Ako imas drugi nacin za doci do para nemoj ga prodati ne isplati ti se ,u suprotnom cekaj dok ga ne kupi netko tko se razumije.

p.s boja skida cijenu ,zsto sto nije orginal ...inace meni se jako svidja ali ljudi vole tvornicko stanje.

Offline gun_rider

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #21 : 12 Siječanj, 2009, 13:14:48 »
a svako bi rađe da pare za motor sa tvorničkom bojom i bez da je išta taknuto...
čim je pituran može bit da je bia kršen...nemora značit ali ono...svi drugačije gledaju :)

to govoris o vlastitim iskustvima =) kako je tebe zaebalo  :toothy9:

najprije ce ti ga uzet netko s foruma i tko zna sta si radio na njemu ili netko tko te poznaje =)  :headbang:
sad kad krene toplije vrijeme bit ce ponuda  :headbang:

a opet me nije dočekalo ništa šta već nisan vidia na prvi pogled...tako da me ništa ne čudi hehe

ja bi najrađe motor od nekog dide picajzle ili neke picke naravno da je uredno servisiran, malo km, tvornička boja...to svi i cijene...s ovim nekakvim sređivanjem kićnenjem bla bla samo bacaš pare u vitar osim ako ga ne misliš držat za sebe :)

btw. pizdek javi se kad vidiš ovo pa doleti do mene da rješino ono :icon_thumright:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #22 : 12 Siječanj, 2009, 13:39:13 »
Samo polako  nije problem u skuteru ,problem je sto ljudi nemaju para ,pogotovo sada preko zime ,grijanje racuni ,docesi nove ,neizvjenost na poslu i slicno.... cekaj malo koji mjesec da se stanje stabilizira ,znam da trebas pare ali kada prodajes moras racunati na to da za prodati treba vremena!

Ako imas drugi nacin za doci do para nemoj ga prodati ne isplati ti se ,u suprotnom cekaj dok ga ne kupi netko tko se razumije.

p.s boja skida cijenu ,zsto sto nije orginal ...inace meni se jako svidja ali ljudi vole tvornicko stanje.

Malo OT, ali mislim da se situacija, jos min. god dana nece smirit.

Offline veka84sb

• maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #23 : 12 Siječanj, 2009, 16:30:36 »
ma kada je ljeto svako oce na dva tocka ,nije bitno kriza ili ne ,sunce ,guzve i zavrsetak skole tada se prodaju motori ,skuteri auti ...sve!

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #24 : 12 Siječanj, 2009, 16:56:38 »
ovak meni te s6 nalje su sranje i cim bi doso vidit skuter moramo bi pocet ih skidat

mozes ga raskopat u djelove i polako prodavat (vise bi zaradio i ali koliko bi trajalo neznam...)

ako ti jebeno treba hitna lova on ce ici za 5 milja onak glatko  :toothy11:

i sto sam ostao onak malo ajmo rec "zbunjen" - kolega poginio i receno da odustajes od motora skutera i ostalog i onda padne ono zamjena za neki drugi skuter ili tak nest milsim ono  sam zbunjujes ljude  ::)

eto

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #25 : 12 Siječanj, 2009, 17:14:31 »
ovak meni te s6 nalje su sranje i cim bi doso vidit skuter moramo bi pocet ih skidat

mozes ga raskopat u djelove i polako prodavat (vise bi zaradio i ali koliko bi trajalo neznam...)

i sto sam ostao onak malo ajmo rec "zbunjen" - kolega poginio i receno da odustajes od motora skutera i ostalog i onda padne ono zamjena za neki drugi skuter ili tak nest milsim ono  sam zbunjujes ljude  ::)

eto

Zbunjujem sam sebe! Pala je konačna odluka! Rox ostaje doma, nema prodaje! Ostavit ću ga. Rađe neka stoji doma nego da ga dam nekome za siću! Nit se vozim s njim niti imam namjeru.. Ali za siću ga nedam pa da isus bog! Gotovo je sad stavarno! definitivno ostaje doma za ukras!

Offline igor27

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
« Odgovori #26 : 12 Siječanj, 2009, 19:23:38 »

eto

jebiga sad to si isto prije 2 mjeseca govoril.........opet buš se zbunil...

Zbunjujem sam sebe! Pala je konačna odluka! Rox ostaje doma, nema prodaje! Ostavit ću ga. Rađe neka stoji doma nego da ga dam nekome za siću! Nit se vozim s njim niti imam namjeru.. Ali za siću ga nedam pa da isus bog! Gotovo je sad stavarno! definitivno ostaje doma za ukras!
kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #27 : 12 Siječanj, 2009, 19:29:10 »
to ti je najbolje.ak ti nemreš prodat svog,kak ću tek ja svog????? :laughing9:
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #28 : 12 Siječanj, 2009, 19:36:24 »
Gle...ja sam bio kontaktirao shiltaca za taj skut prije jedno mjesec dana...i sve bilo super al sam iz pouzdanih izvora saznal da je skut bio uništen i još je, samo kaje lijepo upakiran i čeka takav kupca!  :dontknow:

Nebi htio komentirat jel to istina, makar ne vjerujem jer se meni nikad nije decko zamjerio, al trebam pouzdan skuter pa me to mozda odbilo. Nemam para da se kockam...da mi 5 ljudi preporuci taj skuter i kaze odlican je nebi ga uzo ako mi jedan kome vjerujem kaze nemoj, razvaljen je!

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
« Odgovori #29 : 12 Siječanj, 2009, 19:40:09 »
kakav kupuješ?50 ccm il veći? :toothy3: :toothy3:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #30 : 12 Siječanj, 2009, 19:40:44 »
Gle...ja sam bio kontaktirao shiltaca za taj skut prije jedno mjesec dana...i sve bilo super al sam iz pouzdanih izvora saznal da je skut bio uništen i još je, samo kaje lijepo upakiran i čeka takav kupca!  :dontknow:

Nebi htio komentirat jel to istina, makar ne vjerujem jer se meni nikad nije decko zamjerio, al trebam pouzdan skuter pa me to mozda odbilo. Nemam para da se kockam...da mi 5 ljudi preporuci taj skuter i kaze odlican je nebi ga uzo ako mi jedan kome vjerujem kaze nemoj, razvaljen je!
@shiltac:

sad bi se ti trebao izjasniti, jeli to istina ili nije!

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
« Odgovori #31 : 12 Siječanj, 2009, 19:48:28 »
aha shiltac,kaj sad?

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #32 : 12 Siječanj, 2009, 19:50:45 »
kazem, cuo sam tak, jos kad vidim da je lakiran...svako kaze da lakira jer mu se boja ne sviđa, bla bla...ak je bilo padano isto oke razlog...al onda treba afors pogledat malo ciklistiku skutera!

@ marek - sve kaj god!  ;D

Offline Bokygs

• maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #33 : 12 Siječanj, 2009, 22:07:02 »
Čini mi se da je skut kupljen u "boji" Toyota Replice bez "kade" :icon_scratch:  :dontknow:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 12 Siječanj, 2009, 22:14:39 »
Svi me pitate..
Ja sam skut kupio u stanju:

Skuer je bio ogreban i to dosta. I da nije imao kade. Prvi vlasnik od 59 godina mi je rekel da je su mu se pred kafićem neka dvojica potukli i da su pali na njega i razbili ga. Ja sam bio u vlasnikovom kafiću i sve to ok.. Provozao se skutom i bio je 100% ispravan, ravna sve ono super! I takvog sam ga doveo doma i odmah rastavio i odveo na farbanje! I skuter je sad kakav je bio kad je kupljen samo farban!

kicho- ako tvrdiš da je to tako ja sutra idem ujutro odma u čakovec da proispitam dog lika o tome! to nemre bit tako!

Ja ću nekoga ubit!!!!!!!

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #35 : 12 Siječanj, 2009, 22:16:26 »
samo pričam priču! tak sam čuo, nisam reko da je to istina!  :dontknow:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #36 : 12 Siječanj, 2009, 22:26:16 »
samo pričam priču! tak sam čuo, nisam reko da je to istina!  :dontknow:

zanima me koje to reko! Poslao sam tom od koga sam kupio poruku! znam gdje živi i sve! Idemo ti, ja i onaj ko je to reko do njega! MA LUDDD SAM!!! **** **** ***** ****** *********!!!!!!!!!!!!! UBIT ĆU NEKOGA!!! BILA ISTINA ILI LAŽ!!!! NEMRE TO TAK PREJTI!!!!!!

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
« Odgovori #37 : 12 Siječanj, 2009, 22:29:50 »
 :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #38 : 12 Siječanj, 2009, 22:31:07 »
 :toothy12:

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #39 : 12 Siječanj, 2009, 22:33:03 »
@kicho7

ak si stvarno cuo tako onda ok , nebi htio srat ovo ono al mislim da ak bi uzimao tog roxa da shiltac nebi imao nis protiv i da se skinu sve plastike da se vidi jel rama bila smotana il tak nesto , dođes probas da vidis kak ide jer ak je masina unistena il tak nes nevjerujem da bi isao kak treba
vozio si roxa pa znas kak to treba izgledat  :icon_thumright: