čovječe drale jesi gledao prilog u BRILJANTEENU bio sad na htv2 o bordanju s platka.......ma ono probudio se s erekcijom i idem malog bacit na ivu šulentić,voditeljicu briljanteena,kad ono o bordanju čovječe.......kad sam to skužio,spremio kiflonera u gaće i odgledo prilog do kraja.....oni su kurton za mene i draleta,u startu imamo više love od njih a i zgodniji smo i bolje se oblačimo,i naravno mi imamo burton bordove a oni neke fu-bu marke,iskreno nisam se ni trudio to pročitat.....a i bijele buce su trendy ove zime.....drale ovdje na medvešćaku je hladno ko na SP-U 180,jbte mogu si zamislit da je vani tornado......ajd zvrcni wajndera pa poslije s njim negdje u briju........JA SAM I DALJE HOOKED,ekipa stay tuned!!!!
BTW BOLJE BIT SA WAMPIRE GIRL,NEGO S VEPAR GIRL
slusaj lik.. ako se ovdje mislis puhati sa parama ili cim vec.. po meni bi bilo najbolje da onda vise nista ni nepises.. j#bo te bog sad cemo tko ima vise para tko ima ovo tko ima ovo.. daj bog te j#bo odrasti i ne glumataj.. imas para budi sretan i suti a ne nekom se tuda puhat.. zaboli me k**ra* mozes imati yuga ili bmw.. budi covik i ne pusi se
Potpis na vekyyy-ja. Malko si grubo to reko ali slažem se da omalovažavanje nije u redu. Jer uvijek se može naći netko ko ima više para od tebe i zato kurč#nje sa "ja imam to i to, a ti nemaš" je jako bahato i nije u redu
Ja imam para i kupim Bentleya i spdam se na tvoj bord i skuter i glupu seljačku jaknu kaj imaš... Kao ono - ja imam para, tebe ko j#be
Ja ne gledam čovjeka po obleki ni po stvarima koje ima. I nisam ljubomoran ako neko ima bolje od mene nego se divim i drago mi je kaj ima.
Isto tak mi nisu jasne budaletine koje vide neki brabus S klase i potegnu mu ključevima po karoseriji. Ja bi im ruke i noge potrgal da ih vidim. Daj se stavi u njihovu poziciju, pa da tebi neka budaletina kakav si ti potegne ključevima i napravi par tisuća eura štete