Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kristijan Golubović  (Posjeta: 12750 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Djakovo
Odg: Kristijan Golubović
« Odgovori #20 : 10 Siječanj, 2009, 02:42:45 »
svatko kom je taj lik idol nek se odma ide propucat...... moje misljenje
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #21 : 10 Siječanj, 2009, 02:51:01 »

o kakvim ti idolima pricas.ko je spomenuo bilokakve idole.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #22 : 10 Siječanj, 2009, 03:12:53 »

... al opet bi prihvatio jer jedamput se zivi...

..kuzim sta si htjeo reci, nisam ni ja tako "star"..
a probaj kuzit i ti mene, koliko god se to "fora" cinilo ( ono glavni si "glumac" nekog "filma"  ) , u biti tim istima koji su u tome vecinu vremena to uopce nije nimalo fora

Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #23 : 10 Siječanj, 2009, 03:17:45 »
a istina je svatko sebi utaba put kojim ce setati njegovo je dal ce se vratit istim koracima unazad.ako je k. golubovic takav,mislim da je napravio jeben korak.

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #24 : 10 Siječanj, 2009, 03:20:10 »

... al opet bi prihvatio jer jedamput se zivi...

..kuzim sta si htjeo reci, nisam ni ja tako "star"..
a probaj kuzit i ti mene, koliko god se to "fora" cinilo ( ono glavni si "glumac" nekog "filma"  ) , u biti tim istima koji su u tome vecinu vremena to uopce nije nimalo fora

ma kuzim ja sve to.samo kazem da su se ti decki kad su imali 15-16 godina nasli u krivo vrijeme na krivom mjestu a posto je bilo katastrofalno stanje tada u drzavi i placa je bila ajmo rec 100maraka a kad ti neko obeca da ces imat za par godina milijune maraka a imas 16 godina i ne razmisljas jos svojom glavom nije tesko da te neko nagovori na tako nesto jer u pocetku nisi ni svjestan da svaki dan mozes poginut a prakticki jos nisi ni poceo ni zivjet posteno.Sve u svemu to je katastrofa.  :sad3:

Offline crogenie

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #25 : 10 Siječanj, 2009, 03:32:05 »
Katastrofalne ekonomske prilike u zemlji kako 2tDottore kaze - mnogi od njih nisu zapravo ni imali šanse. Tu se ne radi o tih 10-ak mafijaša koji su predstavljeni u flimu, to su krupnije ribe kako bi se reklo, radi se o masi kako ih nazivaju "narkomanima" i "kretenima" koji su bili njihovi na neki nacin sluge i izvrsavali i radili poslove za njih - i isto tako ispaštali. Dakle tu je poginulo puno mladih ljudi jer je drzavu naprosto bilo briga za narod, kako to obicno biva na balkanu.

Golubovic je idol samo mafijasu.
Ghost Rider je idol onome tko divlja po cesti, i isto tako se izlaze gotovo jednakom riziku
John Travolta je uzor glumcu.
Bill Gates je uzor informaticaru.

Svi mi biramo sta cemo bit u zivotu i kako cemo zivit i naposlijetku umrijet. Ja sam odabro miran nacin zivota. ;D

Dobar film za svakoga tko misli da se od "lakog" novca moze dugo zivit.
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
« Odgovori #26 : 10 Siječanj, 2009, 03:46:50 »
Katastrofalne ekonomske prilike u zemlji kako 2tDottore kaze - mnogi od njih nisu zapravo ni imali šanse. Tu se ne radi o tih 10-ak mafijaša koji su predstavljeni u flimu, to su krupnije ribe kako bi se reklo, radi se o masi kako ih nazivaju "narkomanima" i "kretenima" koji su bili njihovi na neki nacin sluge i izvrsavali i radili poslove za njih - i isto tako ispaštali. Dakle tu je poginulo puno mladih ljudi jer je drzavu naprosto bilo briga za narod, kako to obicno biva na balkanu.

Golubovic je idol samo mafijasu.
Ghost Rider je idol onome tko divlja po cesti, i isto tako se izlaze gotovo jednakom riziku
John Travolta je uzor glumcu.
Bill Gates je uzor informaticaru.

Svi mi biramo sta cemo bit u zivotu i kako cemo zivit i naposlijetku umrijet. Ja sam odabro miran nacin zivota. ;D

Dobar film za svakoga tko misli da se od "lakog" novca moze dugo zivit.
j#bote ja nemam idola hahaha zabrinuo sam se...
nekako mi nerazumljivo imati idola mafijasa ,sto se tice buducnosti i odredjivanja toga tko ces i kakav ces biti ne utjece samo vrijeme i mjesto ...sve njih kladim se da prati nezgodno djetinjstvo onaj igor izbacen iz skole prebio profu na mrtvo ime.nema tu  situacija drzave to je jednostavno ili si kriminalac ili nisi.ali majka cu uvijek plakati za takima jednostavno neznaju ciji je  misle samo na svoje bulje

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
« Odgovori #27 : 10 Siječanj, 2009, 03:51:07 »
Kazem, kriminalac ce imat kriminalca za idola. Da nemas drugog nacina da zivis, ukrao bis nesto da prezivis. Tamo je bila takva situacija za vrijeme rata.

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #28 : 10 Siječanj, 2009, 03:59:20 »
Ovo su svjetski redikuli i cirkusanti, oni su k**ra* od organiziranog kriminala.
Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
« Odgovori #29 : 10 Siječanj, 2009, 04:06:00 »
Ovo su svjetski redikuli i cirkusanti, oni su k**ra* od organiziranog kriminala.

Golubovic je to i sam rekao, da to nije ni "O" od organiziranog kriminala.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #30 : 10 Siječanj, 2009, 04:07:57 »
idem tatu probudit i pitat tata sto i ti nisi krao kad je bilo tesko i kad nisi imao

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
« Odgovori #31 : 10 Siječanj, 2009, 04:24:41 »
idem tatu probudit i pitat tata sto i ti nisi krao kad je bilo tesko i kad nisi imao

A jbga... Nasi roditelji su odrasli u sasvim neko drugo vrijeme, ne mozes to uspoređivat.

Odoh iz ove diskusije....  ;D

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
    • jizzhut
« Odgovori #32 : 10 Siječanj, 2009, 04:28:08 »
kad pogledas i biti kriminalac treba znati. :dontknow:

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #33 : 10 Siječanj, 2009, 05:24:13 »
Nešto o idolima  :icon_biggrin: http://kristijangolubovic.net/foto01.html ti brate sam biraš kako živiš il imaš muda il učiš školu jeeebiga  :headbang: krajem 2009 bi trebala izać knjiga Ja i Ja+ naravno kad izađe iz zatvora  :laughing3:

Tko je reko nesto da se ne spominju idoli da mu samar lupim?

I JOS JEDNOM KAZEM kom je taj kristijan golubovic idol , ja mu dam pistolj da se ubije dok je red....
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline efz

• administrator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zabok
  • Moj Skuter: Versulja 650
  • Moja Kaciga: SchuberthS1 PRO
« Odgovori #34 : 10 Siječanj, 2009, 08:40:38 »
mislim da su zasluzili spomenik u kninu ili bolje u vukovaru :jerk:
I ti ga bubnes i ostanes ziv :icon_scratch:
Sve za skuter/vespu - MStrgovina.hr
- tuning & styling dijelovi
 - gume
  - akumulatori
   - ulja

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #35 : 10 Siječanj, 2009, 13:07:49 »
mislim da su zasluzili spomenik u kninu ili bolje u vukovaru :jerk:
I ti ga bubnes i ostanes ziv :icon_scratch:
daj se smiri vidis da se zaebavam boli me pimpek za njima ko im ebe majku.........
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #36 : 10 Siječanj, 2009, 13:43:27 »

A jbga... Nasi roditelji su odrasli u sasvim neko drugo vrijeme, ne mozes to uspoređivat.

Odoh iz ove diskusije....  ;D

ma sta lupas ti..

bas me zanima zasto mi stari ne popali koju banku da otplati kredit, moga san i ja za kupit bmw da vozin picku u kabrioletu dat ruke...

svak bira svoj put, on je izabra put kriminalca... i njegove zelje nisu vazne.. koga boli k**ra* jel on zeli zivit sa svojom zenom i dicon u miru...

jel njega bolia k**ra* za ljude kojima uzima i izvlaci zadnje pare iz njih...

svima vama sta ste mu fanovi san isa vidit godine na profilu i zanimljivo kako svi imate skrivene godine... ako imate priko 16 ode mi glava
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #37 : 10 Siječanj, 2009, 16:40:20 »
ljudi grijesite neke stvari...ja znam par osoba licno..koje su uradile po 1-2 pljacke na teritoriji bih,obili banku npr i ....znas sta...sad ih boli K....imaju po 2,3 firme...2-3 auta ...isto tako i 2-3 stana,vikendicu u makarskoj i para koliko pozele....obezbjedio je zivot i sebi i fameliji i unucima i svima....niko ga ne zove mafijom niti slicnim stvarima...jer nikad nece priznat sta je uradio a ovi nemogu dokazat.....tako da to i nije tako lose ..barem po mom misljenju..a sad da budes tezi neki krimos ....to jock ....ovako 2 banke opljackas..jedino kome ces napravit stetu jest banci na karto vrijeme..jer su pare osigurane i vratti ce im ..ne krades od ljudi..nego od nekoga ko vec ima milijarde u tome nista ne vidim lose... ko god skupi hrabrosti i uradi tako nesto svaka mu cast :)
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #38 : 10 Siječanj, 2009, 16:52:34 »
ne krades od ljudi..nego od nekoga ko vec ima milijarde u tome nista ne vidim lose...

1. U takvim pljackama kad dodje do pucnjave stradaju nevini (u ZG vec par puta bio slucaj). Da ti jave da ti je tata, mama, brat ili sestra ubijena u banci nebivise tako razmlisljao, zar ne?
2. Banke su osigurane kod osiguravateljskih kuca, a i ulazu u sigurnost velike novce. Sto mislis, kako naplate ta ulaganja? Dizanjem kamata itd. , a to me se direktno tice. I zato kad cujem da je neko opljackao banku, bude mi jako zao sto nije dobio metak u glavu od zastitara. Bio sam bas dobre volje kada je policija pobila pljackase prije godinu-dvije. I sada obitelji ubijenih tuze drzavu. LOL
« Zadnja izmjena: 10 Siječanj, 2009, 16:55:58 3alfa3 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #39 : 10 Siječanj, 2009, 16:59:03 »
ne krades od ljudi..nego od nekoga ko vec ima milijarde u tome nista ne vidim lose...

1. U takvim pljackama kad dodje do pucnjave stradaju nevini (u ZG vec par puta bio slucaj). Da ti jave da ti je tata, mama, brat ili sestra ubijena u banci nebivise tako razmlisljao, zar ne?
2. Banke su osigurane kod osiguravateljskih kuca, a i ulazu u sigurnost velike novce. Sto mislis, kako naplate ta ulaganja? Dizanjem kamata itd. , a to me se direktno tice. I zato kad cujem da je neko opljackao banku, bude mi jako zao sto nije dobio metak u glavu od zastitara. Bio sam bas dobre volje kada je policija pobila pljackase prije godinu-dvije. I sada obitelji ubijenih tuze drzavu. LOL
a dobro ja kazem...treba bit pametan ..ukrast pare bez toga da povrijedis nekoga i slicno...tako ko uradi i ko skupi tu hrabrost ...bujrum necu nista reci...jbg ...niije opravdano niti ja tako sta planiram uradit :D meni dovoljno sto imam :) a ko to vec odluci radit nek radi na ovakav nacin...bez povrijedenih ..znaci cisto ,udjes ,uzmes pare ,izadjes...ne ufate te ...potrosis te pare da otvoris nesto ili slicno..ne na gluposti....necu ga toliko osudjivat....jer kad krade vlada i cijeli svijet svako od svakog..a vec imaju i previse para...moze i neko ko nema para da uradi ovakvu neku stvar da se izvuce npr iz problema ...necu ga osudjivat ..moje misljenje jbg...
Valentino Rossi 46!!!!!