Eh evo reko posto je vrijeme da se krene polako sa radovima....dosli su i djelovi..jos treba samo manualni chok ovi dana od haca da stigne i stop svijetlo novo za 2 -3 mjeseca kako hac rece ,gume mi dolaze za mjesec nove i to je to ..
runneru su nakon pada bile stradale malo prednje vilice..prednja maska ,blatobran..plastika volana gdje je vizir ...prednju imam novu jednu dobio..i imam svoju staru pa cu obadvije uradit da ako nedaj boze opet sta bude ,imam odma rezervnu...vilica je ispravljena u firmi jednoj i vracena na fabricke postavke kako je bila..blatobran sma polemio ,isto i plastiku volana...tako da sad treba da se farbaju ovi dana....trenutna slika runnera je ovakva :
Eh sto se tice tunninga i stylinga ovako...blokove kad budem rastavio idu na farbanje u drugu boju samo neznam tacno koju....prije toga ima da ih lijepo ocistim da se sjaje kao da su novi isto vazi i za ramu i sve.....od djelova ide ovo:
-Yasuni R Carbon
-Malossi sport 70
-Malossi Kevlar
-Malossi Multivar 2000 + rolne oko 6.1gr...Stari multi sa motora sam prodo
-Malossi Delta Clutch + crveni federi u najmeksem polozaju a mhr utezi postavljeni na najtezi polozaj + ljubicasti centralni +torsion controller
-Malossi Karbonske Usisne lamelice 0.30 cu stavit iz paketa za pocetak
-Malossi Mhr Wingbell
-Malossi RedSpoonge
-Stage 6 HPC radilica
-Stage 6 Zadnje kocion plocice,Prednje imam nove od carbonlorial ili kako se vec pise
-Stage 6 dizne za 17.5 dellorto ..za pocetak cu stavit 75 diznu pa vidi kako ce snjom funkcionirat
-Stage 6 (Skf) Lezaji i Cortecco semerinzi,lezaji sa plasticnim kavezom tj od
-Dellorto 17.5 PHVA ED
-NGK kabal i Lulica
-NGK Br9EIX
-Bgm set za reparaciju vodene pumpe
-Bgm Carbon rucke za kocnice
-Bgm Flame Tribal rucke za gas
-Sva crijeva ,znaci od ulja goriva i slicnog ce da budu crvene boje
Eto to je to ..kad sve zavrsim po mom obicaju koji se mnogima ne svidja idu na skut naljepnice
na slici ce te vidit da ima svakavih ali polijepit cu 50% toga samo.....evo i slika djelova...od sutra pocinjem sa radom oko plastika i toga pa cu updajtat redovno ovdje kako napradujem...eh sad jedna molba jos ...ako neko ima kakav savjet sta da pripazim kad budem radio...kako lezaje da ove postavljam...jel smijem kao i one sa metalnim kavezom?? gdje na Yasuniju R imaju blokade i kako izgledaju ?? na ulazu u grani sam vidio! imal u topu kakva ??jeli ova svjecica ok za taj setup,dizna,onda koji lezaj izlicasti da koristim sto sam dobio uz kit ili uz radilicu ??...sve sto sam mozda pogrijesio ili nisam ok napiso kako cu radit slobodno ispravit i dajte mi savjete i prijedloge....
-