I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znam da top radi kiteve jake snage od gusa i jednom karikom... pa ak je tak u ovom slucaju mozda je to razlog
sa tpr-o dobijes modular glavu a za stage 6 moras posebno uzet
imo je gumy TPR-a, skuter je bio prebolestan... u kombinaciji sa roostom je iso savršeno!!! neopisivo dobro!! mozda malo previse hvalim ali skuter je bio majka... dok nije radilica prolupala... :'( :'( :'(
Citat: perica_46 - 07 Siječanj, 2009, 23:49:10imo je gumy TPR-a, skuter je bio prebolestan... u kombinaciji sa roostom je iso savršeno!!! neopisivo dobro!! mozda malo previse hvalim ali skuter je bio majka... dok nije radilica prolupala... :'( :'( :'(
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Citat: kecbaya - 08 Siječanj, 2009, 00:10:58Citat: perica_46 - 07 Siječanj, 2009, 23:49:10imo je gumy TPR-a, skuter je bio prebolestan... u kombinaciji sa roostom je iso savršeno!!! neopisivo dobro!! mozda malo previse hvalim ali skuter je bio majka... dok nije radilica prolupala... :'( :'( :'( Nije smiješno
Citat: dino gp1 - 08 Siječanj, 2009, 11:49:45Citat: kecbaya - 08 Siječanj, 2009, 00:10:58Citat: perica_46 - 07 Siječanj, 2009, 23:49:10imo je gumy TPR-a, skuter je bio prebolestan... u kombinaciji sa roostom je iso savršeno!!! neopisivo dobro!! mozda malo previse hvalim ali skuter je bio majka... dok nije radilica prolupala... :'( :'( :'( Nije smiješno ma pusti ga, dečko nezna praktički kak izgleda radilica a tu se nešto krevelji
de kvelja ti mi reci kako izgleda???