I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
Ukupno Glasova: 140
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Sivi_Sokol - 04 Siječanj, 2009, 22:41:12iz Karlovca. ova tema nije otvorena za raspravu koji bi ja auspuh trebao uzeti nego koji je sportski auspuh općenito najbolji za serijalurekao si na motori hr forumu da ne volis kad prdi iz spuha i da ne bi stavljao kit samo spuh koliko sam skuziouzmi si onda yasuni z oni koji ih imaju kazu da su dosta tisis6 se dere imas negdje filmic tu na forumu od majica sk i stvarno se dere u pm
iz Karlovca. ova tema nije otvorena za raspravu koji bi ja auspuh trebao uzeti nego koji je sportski auspuh općenito najbolji za serijalu
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
kak se uopće cuje tvoj nardo koji je blokiran na 8t
Citat: igor.sb - 04 Siječanj, 2009, 22:58:04kak se uopće cuje tvoj nardo koji je blokiran na 8tbojim se necim to snimiti da ne popuca sve... dere se jace nego od majica spuh, vjerojatno je i vuna otisla... vidjeti cemo kada budem rastavljao, boli me glava pod kacigom...
stage 6 pro replica chrome ili yasuni z.cijeenA im je tu negdje?
a koji je bolji striktno za 50cc??
e kaj mislite bi serijakla isla bolje sa stage6 pro replicom nego sa yasuniem(Z) i dal je puno jaci stage6 od yasunia?
Citat: PROOF - 05 Siječanj, 2009, 01:00:43e kaj mislite bi serijakla isla bolje sa stage6 pro replicom nego sa yasuniem(Z) i dal je puno jaci stage6 od yasunia?Ti radis krivi potez, nece ti se skuter ustelati kad mu stavis Stage 6 spuh. Nisam imao prilike isprobati Z spuh, ali budem dok dodju topliji dani pogotovo nakon iskustva jednog frenda...