Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Recimo, ja mogu reć da mi motor ide 120. Tak mi piše i on sigurno tolko ide. A realnost je da iznad 90 nabire do 100 i to je to...
Citat: dhorvat2 - 21 Prosinac, 2008, 18:58:58Recimo, ja mogu reć da mi motor ide 120. Tak mi piše i on sigurno tolko ide. A realnost je da iznad 90 nabire do 100 i to je to... kaj ti pricas.oces rec da zip nejde 75.
mi ne pričamo o realnoj brzini ( koju ćemo btw izmjeritzi sa gps-om za par dana) već o cajgeru...a on je relativno pouzdan jer nam je serijala išla 84....
Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2008, 19:03:36Citat: dhorvat2 - 21 Prosinac, 2008, 18:58:58Recimo, ja mogu reć da mi motor ide 120. Tak mi piše i on sigurno tolko ide. A realnost je da iznad 90 nabire do 100 i to je to... kaj ti pricas.oces rec da zip nejde 75. Tebi niko ni niš reko Taj stari zip kaže bolje nego bilo koji drugi piaggio/gilera. Naspram tvojeg stalkera razlika je dan i noć Svaki motor ima cajgere napravljene kak njima paše. I rijetko koji je i približno točan nakon 60 km/h.
to i pricam.j#bote ja da stavim zx-a i multivar i postelam motor ide 100 ko iz picke i majke ti brzi je od stalkera u ubrzanju i u spici.
Citat: 2TDottore - 21 Prosinac, 2008, 19:14:54to i pricam.j#bote ja da stavim zx-a i multivar i postelam motor ide 100 ko iz picke i majke ti brzi je od stalkera u ubrzanju i u spici. A serijska termogrupa Vidiš kaj ti znači mala masa i mali otpor zraka? A ti veliš da se na skuterima 10 kila ne osjeti
ma nas je strah šta kad stavimo kiteve, oćemo mi poletit onda kad nabijemo full gas?
Citat: majic_sk - 22 Prosinac, 2008, 02:19:10ma nas je strah šta kad stavimo kiteve, oćemo mi poletit onda kad nabijemo full gas? Pa Dino je stavio kit i nije bio bas odusevljen koliko se sjecam. Jest da je bilo nekih kemija, ali najbolje vam je da ostanete na serijalama.
ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...
Citat: gokiSP - 22 Prosinac, 2008, 10:58:01ako stavis samo kit to ti skoro nista ne znaci pa tako skoro nista ni ne osjetic...imamo mi dobru podlogu vec za base kit (spuh,karb i vario )
mene i majica zanima jel to normalno da nam skuteri sa spuhom i multivarom idu u krajnjoj od 100-105
Citat: dino_sk - 21 Prosinac, 2008, 17:50:31mene i majica zanima jel to normalno da nam skuteri sa spuhom i multivarom idu u krajnjoj od 100-105 Nije normalno. Otidjite u servis da vam to poprave