Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: jedan mali trik :D  (Posjeta: 16198 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ive_MHR

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • SCHRANZ TRAUMA
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
Odg: jedan mali trik :D
« Odgovori #60 : 16 Siječanj, 2009, 13:51:21 »
 :laughing6: :laughing6: :laughing6:

nzm tu nikada nista a nisu me zaustavili na motoru brijem koko god dana :toothy9:

ana tehnickom lik je doso na 50+ - i oustio gas :laughing6: :laughing6:

Offline hawk

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Požega
  • Moj Skuter: Gilera Stalker 50
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: ništa
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #61 : 18 Siječanj, 2009, 20:06:46 »
U Slavoniji pajkani stoje uvijek na otvorenijoj i bržoj cesti i tu vrebaju. meni je bio prvi susret sa jakim snagama mupa isti dan kad sam kupio stalkera.  idem ja se malo vozit a pajkan izleti pred mene.. kaže on stani i čekaj a ja gledam šta da čekam??? a ono ide križni put kroz ulicu i kad su prošli kaže  on ajde sad,....

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #62 : 18 Siječanj, 2009, 20:30:39 »
U Slavoniji pajkani stoje uvijek na otvorenijoj i bržoj cesti i tu vrebaju. meni je bio prvi susret sa jakim snagama mupa isti dan kad sam kupio stalkera.  idem ja se malo vozit a pajkan izleti pred mene.. kaže on stani i čekaj a ja gledam šta da čekam??? a ono ide križni put kroz ulicu i kad su prošli kaže  on ajde sad,....

Tako ja prilazim raskršću na Ferovcu, uglavnom križaju se glavne ceste kad murjak pali rotirku i prema meni, ja se zasrto (nisam još imao vozačku) kad on zaustavlja, idu mesić i ekipa preko druge ceste i kaže nema kroz raskršće.
A inače sam isto iz slavonije i nisam čuo nijednom da su nekoga slali na izvanredni tehnički ili da je bio na valjcima. A nema nijednog skutera koji neide bar 60. A na tehnički kada se ide ako poznaš nekoga maže do 50 i onda pusti gas i kaže da te sljedeći put neće moći pustit, a ako ne poznaš malo preurediš i to je to.

U biti njih boli briga, bitno da ti uzmu 400kn za regu. Njima dobro, nama dobro.

Offline perica_46

• forumski biciklist
  • ....sjedi mi na sic, ako nečeš onda šic!!
  • Mjesto: Osijek, Antunovac
  • Moj Skuter: KF Runnera
  • Moja Kaciga: za skijanje
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: c16
« Odgovori #63 : 29 Siječanj, 2009, 13:11:16 »

Tako ja prilazim raskršću na Ferovcu, uglavnom križaju se glavne ceste kad murjak pali rotirku i prema meni, ja se zasrto (nisam još imao vozačku) kad on zaustavlja, idu mesić i ekipa preko druge ceste i kaže nema kroz raskršće.
A inače sam isto iz slavonije i nisam čuo nijednom da su nekoga slali na izvanredni tehnički ili da je bio na valjcima. A nema nijednog skutera koji neide bar 60. A na tehnički kada se ide ako poznaš nekoga maže do 50 i onda pusti gas i kaže da te sljedeći put neće moći pustit, a ako ne poznaš malo preurediš i to je to.

U biti njih boli briga, bitno da ti uzmu 400kn za regu. Njima dobro, nama dobro.
u osijeku su prosle god zaustavili brdo ljudi i vodili na izvanredni tehnicki... i svi su pali!!! ukljucujuci i mene...   :laughing7:  :laughing7:

Offline tin_zgb

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #64 : 09 Veljača, 2009, 23:40:58 »
Baš gledam vaše dojmove i iskustva. Mene još nisu čopili, a i da me uhvate odbio bi da me stave na valjak. Reko bi evo vam scooter, potpišite da ste ga preuzeli ja žurim. A nek se oni dalje snalaze sa njime. Još bi i strgao ključ u bravi, novi košta desetak kn. lol

Offline doc-sr150

• maxi forumaš
  • Mjesto: velika gorica
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: Caberg
  • MojSetup: 180ccm tuned by SRT-TEAM
  • MojSpuh: ser+34 tuned by SRT-TEAM
« Odgovori #65 : 10 Veljača, 2009, 06:52:43 »
Baš gledam vaše dojmove i iskustva. Mene još nisu čopili, a i da me uhvate odbio bi da me stave na valjak. Reko bi evo vam scooter, potpišite da ste ga preuzeli ja žurim. A nek se oni dalje snalaze sa njime. Još bi i strgao ključ u bravi, novi košta desetak kn. lol
hahahahaha...nisi se zapito kolko brava košta... :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Jel se ti pucaš sa čime??? Ne sve je serijsko..

Offline t_o_m_i

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: London
  • Moj Skuter: Lexus
« Odgovori #66 : 10 Veljača, 2009, 11:11:03 »
U sesvetama je najjace poznas sve drotove i nemas nikakvih problema s izvanrednim hehe Ps:Platis im cugu i oni nikad sretniji  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Offline perica_46

• forumski biciklist
  • ....sjedi mi na sic, ako nečeš onda šic!!
  • Mjesto: Osijek, Antunovac
  • Moj Skuter: KF Runnera
  • Moja Kaciga: za skijanje
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: c16
« Odgovori #67 : 15 Veljača, 2009, 08:44:32 »
pa da, al osijek je dosta mal grad i svi sve znaju i fala bogu, policajcu je dosta da te jednom stopa i odma te zapamti!! prošle godine sam cak 2 puta farbo skuter zbog toga... a kod nas g#vn#ri nebi ni svoju mamu pustili da ju stopaju...

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #68 : 17 Veljača, 2009, 12:45:25 »
pa cekaj malo, ako te uhvati policija, imas el blokadu ides ljepo za njima 50 do tehnickog ako nemaju kod sebe valjke, kad on stavi skut na valje skut ide 50 ako nadje blokadu i ugasi je reces da si kupio motor bez blokade i vozis se sa upaljenom tom, bas radi policije, a to sta te uhvatio da se vozis npr, 80 reces da je mozda krivo pokazao onaj pistolj, meni je jednom na autu pokazalo za cak 30 km/h brze, sva sreca da su zaustavili auto ispred mene i on je isao 60 a pokazalo im je da smo obadva isli 90
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #69 : 18 Veljača, 2009, 12:49:45 »
ako vam se neda stavljati el blokada onda stavite prekidac za uspostavljanje i prekidanje el. kruga...

Naime, na istu zicu na koju ide i blokada (impuls sa pick up-a do svjecice) stavite obicni prekidac i kada je on stisnut skuter normalno radi a kada je iskljucen onda nema impulsa do svjecice i nemoze upaliti.

Naravno taj prekidac treba biti skriven negdje i nema sanse da vam izmjeri brzinu kada skuter ne pali...

Par metara cete gurati skuter kao do doma i onda kada policajac ode vi ga upalite i nastavite dalje.

Jasno, da ovo ne preporucam i to radite na vlastitu odgovornost. Svima preporucam polaganje odgovarajuce kategorije i kupnju jaceg skutera/motocikla, nego tuning slabijih masina ali opet svatko radi ono sto ga veseli :)

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!