pocela se gulit boja sa hrapavih..aha...i sta je ovi sa SPom tia imat MALOSSI vilice al su mu bile preskupe pa je ove samo opitura...i nisi mi odg ko koga pere..
ma di ti vidis da se guli boja? ako mislis na ono izmedu nogu, nije prhla nego taj komadic fali, puknuo prilikom pripreme plastika...ne guli se ni na jednom mjestu. A farban je motor za 500 kn...a boja ima vise od
4 godine, kad je perla kod nas bila potupna nepoznanica...
i jos radeno doma u garazi!. Hrapave su odlicno napravljene, bitna je priprema i da se baci onaj temelj...ja ih savinem koliko oces nigdje nije prhla farba... stvarno je kvalitetno raden posao...
a ovo za pranje ako te interesira, idemo isto, malo meni jaci sut, ali ovaj sp je daleko od serijskog ima gore stvari za koje ti nikad nisi cuo, tipa struje kemijanje... on meni u krajnjoj pobjegne jer nema blokade, vrti se koliko oce...
a ovo za vilice, bile preskupe...a cuj kad sam sljakas da si kupis motor, i benzina ti je skupa, ali zato ima jebene kocnice SP....
ugl sredi ti sp-a priblizno ovome, da bude pic mic, bez crtice pa onda budi ovako bahat, jer decko ciji je sp je prosao i sredio motora koliko ih ti nisi vidio...smiri tenzije.
@ostali... jbg serijske su se malo iskrivile... nemam para da promjenim, volim pit!
trebalo bi sad na ljeto kad se radi, i bude para...
i da da malo bolje pogledas bi vidio da nisu stapovi farbani, nego potpuno drugi postupak...matiranje