I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moze shot ili nardo bez problema i extra ide na base, samo treba veci karb...
ja vas ne kuzim.naravno da se sve moze.Mozes kupit TCR kit i imat zx-a gore i kakve koristi od toga.Ali vi ocito ne znate da je cilj nabrijavanja iz necega izvuc maximum i onda mozes rec da si napravio dobar posao a ne nesto stavit na motor tek tolko da kazes da to imas gore a to uopce ne radi ni na 70% svog kapaciteta.Evo primjer.onaj ko recimo izvuce npr iz malossi sporta maximum naravno bez diranja cilindra da recimo motor ide 110 po gps-u je recimo puno bolje obavio posao nego neko ko ima npr due+ na motoru i kome motor ide isto ko taj malossi sport ili ajde malo bolje a ima skoro duplo vise konja.To je moje razmisljanje a sad vi pricajte sta hocete.
Ali vi ocito ne znate da je cilj nabrijavanja iz necega izvuc maximum
e pa ti imas isti kit ko i on i imas zx-a pa mu mozes rec da motor ide sasvim solidno sa tim spuhom...
a joj sta ce nardo cinit roxu...
Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 18:58:11e pa ti imas isti kit ko i on i imas zx-a pa mu mozes rec da motor ide sasvim solidno sa tim spuhom...Pa zato i kažem Vjerojatno za koji dan probavam narda na svom setupu, samo moram lakše rolice nabavit! Javim dojmove... Al već se bojim kad vidim okretaje preko 10 hiljada... Odma me zimica zgrabi
2t Dottore svašta napiso manje više nevažno kake to veze ima šta ne iskoristi ni 10 % auspuha kad će sa shotom ić oko 20% bolje u startu i neki 5-10 više na sat već sa ZX a o zvuku da ne pričam, u shota je 5 put bolji a i kvalitetan je auspuh a i po meni je ZX shit po performancama i nebi ga nikad uzeo da kupujem novi, najbolje stavit neki base auspuh na base kit kao stage 6 pro ili yasuni R neće ga previše klat ali ako je cilj da ide što bolje onda shot, i to na TCR moreš stavit ZX nije fora u tome što više kit oslabit nego što više izvuć iz njega
Citat: Crazy Kuree - 02 Prosinac, 2008, 22:39:412t Dottore svašta napiso manje više nevažno kake to veze ima šta ne iskoristi ni 10 % auspuha kad će sa shotom ić oko 20% bolje u startu i neki 5-10 više na sat već sa ZX a o zvuku da ne pričam, u shota je 5 put bolji a i kvalitetan je auspuh a i po meni je ZX shit po performancama i nebi ga nikad uzeo da kupujem novi, najbolje stavit neki base auspuh na base kit kao stage 6 pro ili yasuni R neće ga previše klat ali ako je cilj da ide što bolje onda shot, i to na TCR moreš stavit ZX nije fora u tome što više kit oslabit nego što više izvuć iz njega Dobar je na serijali ali ga u kombinaciji sa 70ccm ne preporučam!
Citat: dino gp1 - 02 Prosinac, 2008, 22:43:10Citat: Crazy Kuree - 02 Prosinac, 2008, 22:39:412t Dottore svašta napiso manje više nevažno kake to veze ima šta ne iskoristi ni 10 % auspuha kad će sa shotom ić oko 20% bolje u startu i neki 5-10 više na sat već sa ZX a o zvuku da ne pričam, u shota je 5 put bolji a i kvalitetan je auspuh a i po meni je ZX shit po performancama i nebi ga nikad uzeo da kupujem novi, najbolje stavit neki base auspuh na base kit kao stage 6 pro ili yasuni R neće ga previše klat ali ako je cilj da ide što bolje onda shot, i to na TCR moreš stavit ZX nije fora u tome što više kit oslabit nego što više izvuć iz njega Dobar je na serijali ali ga u kombinaciji sa 70ccm ne preporučam!malo je bolji već seriski auspuh, takav isti je i yasuni Z , a dobar je ZX kad se hoće sačuvat kit jer ne vrti puno a i ne ide tak loše hehe