I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dhorvat2 - 02 Prosinac, 2008, 18:51:12Jesi ti složil taj j*** stalker već jedanput pa da vidiš kolko ti slabije sad ide?? Boji se to dozivjeti, bolje je trenutno stanje
Jesi ti složil taj j*** stalker već jedanput pa da vidiš kolko ti slabije sad ide??
ako mi neko nabavi nove klizace mozda cu ga i upalit uskoro a da cete me vidjet da se vozim tesko.Jer kakvo je vrijeme nevozim se do poljeca i do tad vas drzim u neizvjesnosti a u medjuvremenu mozda napravim jos par malih trikova koje mi je reko moj susjed pa ce motor ic jos bolje nego sada.
eto ne pasu jer se ispostavilo da su za minarelli. a kaj se tice stalkera kad svom susjedu dam bilo koji motor za obradu uvjek poslije ide bolje.
Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 21:20:36eto ne pasu jer se ispostavilo da su za minarelli. a kaj se tice stalkera kad svom susjedu dam bilo koji motor za obradu uvjek poslije ide bolje. ako misliš na onoga što si ga zvao radi moje svjećice onda je to čak i moguće!diagnoza preko mobitela i odmah pun pogodak
Citat: robert - 02 Prosinac, 2008, 21:22:52Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 21:20:36eto ne pasu jer se ispostavilo da su za minarelli. a kaj se tice stalkera kad svom susjedu dam bilo koji motor za obradu uvjek poslije ide bolje. ako misliš na onoga što si ga zvao radi moje svjećice onda je to čak i moguće!diagnoza preko mobitela i odmah pun pogodaknaravno.moj izvor znanja i sve sta znam on me naucio i jos imam puno toga za naucit.
Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 21:23:54Citat: robert - 02 Prosinac, 2008, 21:22:52Citat: 2TDottore - 02 Prosinac, 2008, 21:20:36eto ne pasu jer se ispostavilo da su za minarelli. a kaj se tice stalkera kad svom susjedu dam bilo koji motor za obradu uvjek poslije ide bolje. ako misliš na onoga što si ga zvao radi moje svjećice onda je to čak i moguće!diagnoza preko mobitela i odmah pun pogodaknaravno.moj izvor znanja i sve sta znam on me naucio i jos imam puno toga za naucit. aaa, nije fer, imas jaku tehnicku podrsku
e efz, staljker je bio kod tebe u garaži radi defekta jel tako?
A zasto nitko od mojih susjedan nezna ni svjecicu promjeniti...Mjenjam susjeda za susjedu ,moze vise komada! Hitno!