Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Auto skola(A kategorija)  (Posjeta: 2439 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mountain37

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Auto skola(A kategorija)
« : 27 Studeni, 2008, 06:32:31 »
Ljudi bok zanimaju me vasa iskustva sa auto skolom i instruktorima u vezi A kategorije.Odvozio sam 8 sati a niti jedan dan instruktor nije gledao sto radim vec on ode s drugom ekipom se vozit s autom.Pa me cisto zanima jel to ok.Cemu onda uopce placati i ici u skolu kada ovisis sam o sebi i ispada da je sve formalnost da se pokupi lova

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
Odg: Auto skola(A kategorija)
« Odgovori #1 : 27 Studeni, 2008, 07:39:38 »
imas jako loseg instruktora.na mene je moj pizdio za svaku sitnicu tak da sam vec bio lud i htio sam ga sterat u p.. m.... al na kraju sam prosao iz prve na ispitu iz voznje i bio sam mu jako zahvalan jer je pizdio je sa razlogom jer sam se ja previse pravio pametan i mislio sam da znam vozit motor po propisima jer sam prije polaganja vozio motor po gradu 3-4 godine ali sam zivio u zabludi.  :toothy9:

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #2 : 27 Studeni, 2008, 07:54:38 »
Mislim da ce samnom instruktor imati puno posla da naucim voziti po p.s u i nadam se da ce mi biti neki jako zajeban i strog jer kada vozas bez pravih instrukcija tesko to izbiti iz glave kasnije... Isto sa autom kada sam polagao znao sam vec voziti i redovito vozao auto ,ali u auto skoli sve ponovo instruktor je bio jako zajeban i danas cijenim to i svaka mu cast ,jer kada sam polagao bio sam jedini od svih autoskola koji je prosao taj dan.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 27 Studeni, 2008, 08:03:46 »
E super onda cu dici fajer jer ipak sam posteno platio pa bi bilo u redu da me nauci da prodjem na ispitu.
HVALA
p.s.uzivajte u voznji

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #4 : 27 Studeni, 2008, 08:04:26 »
naravno jer svi ovi koji su vozili aute ili motore prije autoskole i misle da znaju vozit po propisima vecina njih padne na ispitu ako se instruktor ne pozabavi malo s njima jer normalno je da niko ne vozi ni prije ni poslije autoskole po propisima jer bi inace poginuo brzo na cesti a pogotovo u gradu gdje svi voze svakak.

P.S Sretno na ispitu.  :icon_thumright:

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #5 : 27 Studeni, 2008, 08:10:02 »
Hvala,javim se kad nekaj rjesim s instruktorom

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
« Odgovori #6 : 27 Studeni, 2008, 16:06:09 »
Ej, koja autoškola je to?
Tih prvih 8 sati si vozio sam na poligonu, jel tako. Meni je isto prvi put samo pokazao što treba radit drugi put još malo pogledao od onda me na poligonu opće ne glea neg ode dalje.

Offline mountain37

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #7 : 01 Prosinac, 2008, 22:53:11 »
Nebi htio biti tuzibaba pa sada da dodje do toga da ce mo tuzakat jedni druge(ili instruktore).sve u svemu u pet. sam razgovarao sa instruktorom i onda se malo zauzeo i ispricao kao u stilu da nema smisla da stoji uz mene jer mi nemoze pomoc,vec kad izvjezbam onda on provjeri i kaze jer vrjedi ili jos moram vjezbat,stim da me pohvalio nakon tih 9 sati da mi poligon lezi i da ce mo krenut na cestu kad snam vrjeme to dozvoli(ovaj tjedan).