Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam priliku da povoljno uzmem novu CRANKSHAFT MOTOFORCE EVOLUTION.Da li vredi kupovati?Kontam da je o.k. posto im je to najbolji model.Inace radilicu sam drzao u ruci i izrada deluje super.
Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:43:20Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili I zbog nepravilne montaze ne valja radilica?
Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili
Citat: SlowRider - 15 Studeni, 2008, 22:14:58Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:43:20Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili I zbog nepravilne montaze ne valja radilica?Kažem samo da postoji šansa da su sfušali... Nemam nekog kvalitetnog dokaza... Rekli su mi da se popigala iz nepoznatih razloga, oni navodno nisu krivi