Ovo ljeto sam sa SR50 ditechicom starom 22 godine i sa 45000 km otišao na more
Vožnja je bila najbolji put na more ikad, 5 i pol sati do Novog Vinodolskog sa stajanjem u Karlovcu na Mrežnici i u Delnicama. 2 tjedna jurcanja po magistrali od Rijeke do Senja, apsolutna uživancija.
E sad, nakon 2 tjedna krenuli problemi, jedno jutro je jako teško verglala i jedva upalila, iskreno, mislio sam da mi je baterija slaba. Drugo jutro je zapalila u milisekundi bez ijednog problema. Cijeli dan je palila ko nova, bez problema. Navečer opet problemi, jedva je verglala, nikako da upali, na kraju prestala verglat. Opet mislio da je do akumulatora, kao +40 je, star je 2 godina, kaj ja znam, mislio sam da će ujutro opet normalno, međutim ujutro ni makac. Ima struje, akumulator je pun, pumpa goriva odradi pripremu, stop svjetla rade ali kad stisnes paljenje samo čuješ kako relej klikče ali niti da proba zaverglat... Video niže, svaki savjet gdje i što da provjerim slijedeće je dobrodošao...
https://youtube.com/shorts/itGAa58lcRY?feature=shareEdit: u jednom trenu je ECU bacao grešku 2, pa onda 20, resetao sam ECU i sad ne baca niti jednu grešku...